Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Istina

    Jij bent veel liever, en ik dacht dat Marcel jou een tijdje niet zou spreken, omdat hij 6 wkeen weg zou zijn. Want ik moest jou de groeten doen die ik vergeten was. Nou goed, stiekem ben ik nu een beetje jaloers omdat ik hier in dit schijtweer zit zonder jou. One cute baby + Tom + Bill = Happy family. ^^ Maak gauw het (waarvan ik verwacht dat het dat is) laatste hoofdstuk, want dat gaat vast en zeker mooi zijn.

    1 decennium geleden
  • ZeroGravity

    Bladwijzers zijn, like. Dat als je een verhaal leest, ergens in de hoofdstukken een `bladwijzer` plaatst, zodat je weet waar je gebleven bent bij het lezen en dan verder kunt lezen. Jij hebt er verder niets aan, het laat zien hoeveel mensen een bladwijzer in dit verhaal hebben geplaatst.
    En die baby is zooo freaking cute. Met zijn lachje, en oogjes, maar. Wat ik niet snap. Want, is het een biologisch kind van een van hen, of hebben ze hem geadopteerd? Naja, nevermind. Ik vind hem echt lief, en ik vind het zo awesome hoe je met zo weinig woorden en dat plaatje kan laten zien wat er is gebeurd in een relatief lange tijd. Ik vind het echt een cool einde, en ik zie nu al uit naar hoofdstuk twintig.
    En ik vind het ook lief van Marcel dat hij naar jou toekomt, ook al weet ik niet wie hij is. Maar goed, het is best ver van Amsterdam naar jou, denk ik. Dus dat is cutee :3
    Nu ga ik zelf even verder schrijven.
    Lieb'dich <3

    1 decennium geleden
  • MadeOfSilver

    Cute

    1 decennium geleden
  • StarXKaulitz

    Sweet!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen