Foto bij Part 14

02-06-2011


“Em? Waarom bel je om 1uur ’s nachts?” hoorde ik langs de andere kant. “Omdat ik nu pas thuis ben ik dacht dat je vast wel wou weten hoe het met Bill en Tom was,” “Waarom ben je nu pas thuis?” Taylor kon nooit antwoorden als ik het over twee verschillende dingen had in één zin. Ik was goed in praten over verschillende dingen tegelijkertijd, maar ze was heel slecht in antwoorden daarop. Wat meestal voor heel veel verwarring zorgde. “Ik had Make a wish in de namiddag en daarna ben ik met Jay nog bij Jared gaan eten,” “Hoe ging het dan met de twins?”

Jenny, mijn Saint-Bernard kwam op de zetel gesprongen en ging aan mijn voeten liggen. Ik wreef door haar dikke vacht en begon mijn voeten al niet meer te voelen door haar gewicht. “Nou ik dacht eerst dat ze me niet zouden herkennen dus had ik er helemaal geen probleem mee toen ze Jared en mij vroegen om hen even gedag te zeggen, maar toen vroeg Bill of hij me niet ergens van kende en dus heb ik hem achteraf uitgelegd dat wij vroeger naast hen woonde in Hamburg. Oh en ik had gevraagd om eens te gaan lunchen of zo, maar ze konden niet want ze zaten in Rusland de komende dagen. Ik heb hen mijn nummer gegeven en ze gingen bellen van zodra ze terug waren en Bill heeft me net zijn e-mailadres ge-sms’t dus ik ga straks denk ik eens een mailtje sturen.” Het was stil langs de andere kant van de lijn.

“Je praat echt zo snel,” mompelde ze lachend. “Ik weet het,” lachte ik. Ze maakten er altijd opmerkingen over en niemand had ooit gedacht dat ik echt rustig kon praten, want dat moest ik op de radio. “Nou als je ze nog eens hoort dan geef je maar mijn nummer of e-mailadres en als ze willen afspreken dan laat je maar iets weten, goed?” “Wil je van me af?” vroeg ik lachend toen ze het er maar snel van af maakte. “Ja ik wil van je af! Het is één uur ’s nachts en ik moet morgen om 8uur weer gaan dansen!” “Ik moet om 6uur gaan werken!” “Bye Em,” mompelde ze verveeld. Ik lachte. “Say hye to Adrian,” en toen werd te verbinding verbroken.

“Het wordt tijd dat we ook in ons nestje kruipen Jen.” Ik boog over haar heen en knuffelde haar vacht. “Wie zou dat zijn?” vroeg ik haar toen de bel ging. Ze richtte haar kop op en trippelde achter me aan toen ik naar de deur liep.

“Ik kon je niet missen,” glimlachte Jay toen ik de deur opende. “Kom erin,” grijnsde ik en voelde Jenny op mijn benen springen toen hij me omhelsde. “She’s so jealous,” lachte hij en wreef over haar kop. “Who wouldn’t?” grijnsde ik.

Reageer (1)

  • Assje

    Haha ;D eeeegooo ;P
    Ga je snel verder? (flower)
    (H) (K)
    -xxx-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen