Foto bij Rewind Part Ten

25-04-2008


Ik stuurde Taylor nog snel een succes sms’je, maar zag dat haar gsm al uit stond toen ik geen ontvangstbevestiging kreeg. “Hoe lang doet ze al ballet?” vroeg Bill plots toen ik mijn gsm in het zakje van mijn truitje stak. “Sinds ze kon lopen,” grijnsde ik. Hij lachte en liet zich weer in de comfortabele zetels vallen. Taylor had vanavond optreden met de balletschool waar ze haar voor had ingeschreven hier. Ze mocht meteen mee doen aan het optreden aangezien ze geen probleem had met het oppikken in het midden van het schooljaar en omdat ze op de Koninklijke balletschool had gezeten in New York.

“Volgens mij zijn dat fans,” grijnsde ik toen ik twee meisjes een paar rijen voor ons zich omdraaiden en de donkerharige onze richting uitwees. “Ik denk het ook,” grijnsde Tom. “Hoe lang zou het duren voor ze naar hier komen?” vroeg ik. “Volgens mij gaan ze niet komen,” schatte Bill in. “Misschien straks, als we buiten zijn,” “Waarschijnlijk,” grinnikte ik. Het was grappig dat ik hier gewoon met hen zat te praten, terwijl ik niet eens wist wie ze waren. Ze gingen het misschien niet geloven, maar voor een meisje dat van melige huilmuziek hield, was ik behoorlijk fan geworden.

De lichten werden gedoofd en iedereen stopte met praten. Ook Tom, nadat ik hem weliswaar een por had gegeven. De eerste pianoklanken van een klassiek stuk klonken door de zaal. Het doek ging omhoog en de contouren van vijf meisjes tekende zich af op de witte achtergrond. Naarmate de muziek harder en sneller ging begonnen ze te bewegen. “Derde van links,” fluisterde ik tegen Tom en hoorde dat hij het doorfluisterde aan Bill. “Ze is echt goed,” fluisterde Tom. Ik wist niet of het tegen mij was of tegen Bill of gewoon tegen zichzelf.

Plotseling stopte de muziek en nog voor je kon gaan denken dat er iets was met het geluid galmde ‘Yeah’ van Usher door de zaal. Ik kon niet volgen welke bewegingen ze allemaal deden. Ik kende de namen ongeveer van Taylor, maar het ging gewoon te snel en ik wist niet naar waar ik eerste moest kijken. Een brede lach sierde mijn gezicht toen ze in het midden van het podium een vierdubbele pirouette deed. Ik kon me niet meer bedwingen en begon te joelen en haar naam te roepen. Tom nam mijn hoofd vast en duwde me naar beneden tegen de armleuning. “Shht,” lachte hij in mijn oor toen hij boven me kwam hangen. Ik kon zijn geur en zijn warmte voelen.

---
Mijn enige mogelijke verklaring is dat iedereen op vakantie is, maar hoe kan het dat het deel 18x gelezen wordt en ik helemaal geen reacties krijg ='(
Dat is echt heel demotiverend =/
xo

Reageer (2)

  • IamCrazy

    Mijn toetsenbord is eindelijk gemaakt
    dus ik kan weer reacties plaatsen.
    Waaronder deze!!
    Snel verder!
    <3.

    1 decennium geleden
  • Assje

    Ik probeer om bij elk hoofdstuk een reactie te plaatsen (flower)
    Ik vind je verhaal super goed en dat is zéker een reactie waard, vind ik! (;
    Ga je snel verder? :)
    (H) (K)
    -xxx-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen