Foto bij Part 12

01-06-2011

“Ik heb er geen idee van of jullie mij nog herinneren, maar een jaar geleden was ik jullie buurmeisje.” Jared keek me lachend aan. Hij verstond er eigenlijk niets van aangezien ik in het Duits sprak, maar hij wist wat ik aan het opbiechten was. Om er voor te zorgen dat er geen stilte viel nam ik mijn koffie en liet het hete goedje in mijn mond glijden. Ik dronk inderdaad te veel koffie. “Nein! Emma?” Tom zijn gezicht was geld waard. Ik knikte grijnzend. “Emma Susan Conrad. The one and only,” grijnsde ik.

“Wauw, hoe cool is dit? Dat we nou net jou hier tegen komen?!” kletste Bill. “Dus je werkt hier?” Ik knikte. “Ik doe de ochtendshow met Jared,” glimlachte ik en gooide hem een kusje. Jared lachte en deed één of andere marginale beweging. “Wat bedoelde hij met die Billboards daarstraks?” vroeg Tom. Oh ja juist. “Ik doe ook modellenwerk,” glimlachte ik nogal bescheiden. Ik schepte er niet graag mee op. Dat leek het alsof ik mezelf knap vond –wat ik absoluut niet deed -. “Ik heb het altijd geweten,” glimlachte Bill en hield zijn hoofd schuin terwijl hij mijn gezicht bestudeerde. “Ik doe het niet zo vaak, enkel als er opdrachten zijn die me interesseren. Ik heb ook niet zoveel tijd,” “Doe je nog iets anders dan?” Tom had altijd alles door. Tuurlijk had ik wel tijd als ik enkel elke morgen drie uur stomme praat moest verkopen. “Make a wish, vrijwilligerswerk,” Bill lachte vertederd. Het was aanstekelijk. “Het is echt geweldig,” glimlachte ik.

Ons gesprek werd verstoort toen Jared opeens naast me stond. “Ik ga naar huis shawty,” glimlachte hij. “Slaapwel,” grijnsde ik omdat ik wist dat hij toch zodra hij thuis was, ging slapen. “Je raakt thuis?” vroeg hij. Het verbaasde me dat hij nog wist dat Jay me had gebracht vanmorgen. “Sure, Jay komt ze zo dadelijk ophalen,” glimlachte ik. “Dan zie ik je morgen,” Hij knipoogde en zei nog gedag tegen de jongens.

“Hoe gaat het met je zus eigenlijk?” vroeg Tom. “Super! Ze danst nog steeds. Toen we in L.A. kwamen heeft ze nog een jaar balletschool gevolgd hier en nu danst ze al enkele maanden in zo’n ensemble. Ze zijn echt geweldig,” Mijn eigen bewondering voor mijn grote zus was altijd duidelijk merkbaar als ik over haar sprak. Ik was echt ontzettend trots dat ik kon zeggen dat zij mijn zus was.

“Emma!” Ik draaide me om toen ik mijn naam hoorde. Mijn borstkas werd helemaal warm toen ik Jay zag binnenkomen. Ik glimlachte breed en kuste zijn lippen toen hij bij me aankwam. “Hey babe,” glimlachte hij zacht. Ik hield in het algemeen niet van de bijnaam ‘babe’, maar het klonk niet vulgair of hard als Jay het zei en net daarom vond ik het zo leuk als hij me zo noemde.

Reageer (1)

  • Assje

    Babe.. mij zouden ze zo niet moeten noemen ze (puh)
    Zo leuk dat ze haar nog herkennen :P
    Ga je snel verder? (flower)
    (H) (K)
    -xxx-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen