Foto bij Why do you wanna help me out of my problems? ( Tom lovestory) 26

reacties ?

Tom pov:
Bill ging de logeerkamer weer uit. Je pakte Demi stevig vast. Ze keek je aan met veel verdriet. Je troostte haar nog wat en niet veel later kwam Bill met het glas water binnen. Hij zette het glas neer op het nachtkastje en ging toen weer weg. Je zag dat Demi begon te rillen van de kou. Je pakte het deken dat daar lag op en deed het rond Demi en jezelf. Na een tijdje zag je dat Demi in slaap was gevallen in je armen. Je legde Demi neer in haar bed en dekte haar goed toe. Je deed het licht uit en wou terug de kamer uitgaan toen je verschoot van Demi die recht vloog. Je zag aan haar gestalte dat ze terug was aan het huilen en je kon zelfs een zachte snik horen. Je ging terug op het bed zitten en wou Demi vastpakken maar ze verschoot. jij: Demi ik ben het. Demi werd terug rustig en je pakte haar terug vast. Dit ging vast een lange nacht worden dacht je. Maar Demi viel niet veel later terug in slaap. Je legde je wat beter en niet veel later werd ook de slaap meester van je.


Demi pov:
De volgende ochtend werd je wakker. Je verschoot meteen dat Tom in het bed lag waardoor hij ook wakker werd. Je keek Tom aan met grote ogen. Tom: ik ben bij je gebleven voor moest je me nodig hebben maar blijkbaar ben ik zelf in slaap gevallen. jij: dankje Tom.

Reageer (3)

  • MAK3Y0URM0V3

    first: Pleazz dont kill me. Kwas op vakantie en k had niet iets met internet bij me dus kon k nie op quizlet komen. SORRY
    Second: hihi, daar gaat Tom vast nog wat te horen van krijgen van Bill. Wel lief hoor, van Tom. (H)
    Snel verdur pleazzz(H)(H)

    1 decennium geleden
  • TokioGirls

    Woeww verderrr:)
    Egt goed verhaal:)

    1 decennium geleden
  • jumbielove

    verder gaaan

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen