srry dat ik zolang geen nieuw hoofdstuk heb geschreven.
ik zit nu in de 2e en heb veel te veel hw.
dus het gaat ook nog wel ff duren, sorry!

"Zeg, heb jij al eens van vuvuzela's gehoord?" vroeg ik. "Ja duh!" antwoorde Ralf. "Nou, die heb ik dus bij, een blauwe en een paarse." zei ik. "Die dingen waren toch oranje? Verveelde je je?" lachte Ralf. "Ja, eigenlijk wel..." zei ik weer lachend terug.
Ik gaf Ralf de blauwe, want zelf had ik een klein zwakje voor alles wat paars was.
Ralf had nog geprobeerd heel serieus te zeggen dat hij de sleutel vergeten was, maar hij schoot meteen in de lach.
Dus konden we wel naar binnen, en toen we binnen waren schoten we weer keihard in de lach. "Sst!" giechelde ik. "Oke, jij Roel en ik Rick?" probeerde ik serieus te zeggen, maar natuurlijk mislukte dat en schoot ik weer in de lach. "Is..goed.." zei Ralf tussen 2 lachbuien door.
Ralf liep de trap op, maar doordat ik weer ging lachen schrok hij en viel hij eraf. En wie liep er achter hem, juist ik dus.
Boem!
Daar lagen we, onderaan de trap. Rick kwam met coupe vogelnest bovenaan de trap staan.
Die dacht natuurlijk dat er inbrekers waren! Toen legden we ons plan maar uit. Rick natuurlijk keihard lachen. "Maar Roel heeft oordopjes in, omdat ik zogenaamd hard snurkte..." zei Rick.
Toen gingen we naar Roel's kamer bliezen op de vuvuzela's. Hij schrok zich kapot en zijn haar zat al net zo leuk als dat van Rick. Even later konden we er wel om lachen. Nouja, kon Roel er ook om lachen.
Ik en Ralf hadden ons al kapot gelachen.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen