Foto bij why he want to kill me

"Dit wil je niet ,laat haar uit je hoofd ,je zou het stadje in rep en roer zetten als ze niet meer leefd laat haar.relax ,dood haar niet.!!!!!
Ik hield mijn adem in ,keek voorzichtig naar Edward zijn hand zag je elke ader in detail,zijn ogen waren pik zwart in zijn ogen zag ik mijn ogen fel paars nu wist ik zeker dat ik moest kalmeren,ik schoof met mij stoel zo ver ik kon van de twee vandaan.Dyan hield edward tegen.De bel ratelde en ik was nog altijd niet goed van wat ik had gehoord.Ik keek voor me .Ik zag uit mijn uithoeken Edward en Dylan inpakken en dan waren ze bij de deur ik had nog nooit iemand zo snel gezien.
"Vannessa gaat het gaat er iemand dood of zo"vroeg david
"Wat ?o sorry weer aan het dromen"of meer een nahtmerrie aan het hebben.
"Je bent precies een dromer hé"lachte David
Ik lachte flauwtjes terug .Ik stond op en ging recht naar mijn brommer ik moest hier weg gewoon toen zag ik Dylan en edward terug.Ik Wou juist iets zeggen en ze waren weg verdwenen ik zag ze nergens meer.Ik besloot maar naar gym.Bijna iedereen van de lunch tafel had gym dus ik was zeker alleen Ines hing de heletijd naast me en genoot van de aandacht die ik niet wilde hebben.Ik zag Dylan terug maar ik wou er niets tegen zeggen wat moest ik zeggen ,hey Dylan je kent me niet maar ik heb je horen zeggen dat je broer me wou vermoorden.Ik hate gym ik had de snelheid en kracht die geen enkel meisje had op de wereld dus ik moest me altijd in houden .
Het uur ging gelukkig snel voor bij.ik haaste me naar mijn brommerke hoe sneller ik daar bij was hoe snel ik thuis was.Ik reed zo snel dat het brommerke kon en was blij dat ik thuis was ik deed bruut de deur open en zag britney in de zetel zitten .Ze zag aan mijn blik dat er iets was ."wat is er ," vroeg ze ongerust.
Mam we moete hier weg terug naar los Angeles,ik vindt het hier niet leuk."
We zijn hier nog maar juist we moeten ons nog aan passen ."
Mam dit is ernistig jij weet hoe ik ben waneer ik vampiers dood ,er is iemand op school en die laat het zelfde gevoel te boven brengen ik vindt da niet leuk ik ben juist gestopt."
Ow ,ik snap het al maar we kunnen niet weg .
Ik was kwaad nu en ging naar mijn kamer gooide de deur dicht en ging op mijn bed zitten.Ik hate me als ik me zo voelde als ik nog maar vampiers dood maar met een tamelijk normaal mens nog nooit ik vond het eng ik moest gewoon weg gaan al was het maar voor even.
Ik pakte een zak en gooide daar vanalles spullen in een paar reserve kleren ,tandenborstel en een puntige stok ,gewijt water,een kruis en een mes.
Vanessa eten riep Britney
Ik ging naar beneden waar we gezellig aten .
Phillip ken je de Winstons ?
Eumh ja echt aardige mensen ze wonen hier nog maar een jaar de vader van de adoptie kinderen:Sam Winston werkt bij de politie en half tijds bij het ziekenhuis.hun moeder Jasmine di knapt huizen op.
Ze lijken wat buitengesloten op school .
Dat snap ik dus niet het zijn wel opgevoede kindere eerst dacht ik dat ze problemen zouden brengen maar ze zijn een van de meest galante kinderen die ik ken.
Ik had Phillip nog nooit zo een lange uit leg horen maken en zo kwaad hij had duidlijk zijn eigen mening op dit gebied.na het eten ging ik terug naar boven en belde een vriendin van lang geleden op.
"Hey Leah hoe is het met je"
"met mij alles goed maar ik bel omdat ja ik ben verhuist en ik zit met een probleem."
"Zie ,jij weet wat ik ben dus ik zal me de deur in huissvallen je weet wat ik voel ik dat ding doe "
"Ja,ik heb dat nu ook met iemand van het school
Maar dat kan niet hij is in mijn klas
Ja best wel knap maar dat doet er niet doe ik weet echt niet wat te doen
Afwachten zeg je ja misschien moet ik dat wel doen ja bel je nog wel is .bye"

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen