Toen ik bijna in slaap viel was het al morgen .Ik sprong uit mijn bed blij dat ik toch wat energie had en ging mijn tanden poetsen en keek ik de spiegel .wie wil nu met mij de vriend zijn dacht ik bij mezelf ik bedoel ik ben lijk bleek misschien dat een lijk zelf een donkere kleur heeft .Mijn haar is plat en mijn ogen waren blauw/grijs .Normaal moest ik een mooie bruine huid hebben en blond haar en blauwe ogen zoals bijna iedereen uit Los Angels of ik moest toch in ieder geval sportief zijn en dat was ik niet echt ik hield niet van sporten en was nogal onhandig .
ik ging voor mijn kast staan .Wat moet ik nu in godsnaam aan doen dacht ik bij mijn eigen .ik besloot een bruine pull en een blauwe jeans te dragen dat viel niet zo veel op. Ik pakte mijn jas en mijn tas en hoopte dat het niet aan het regen was .Ik liep naar buiten en was blij dat het weer is naar me geluisterd had. Er stond een oude vespa voor de deur het had een rode kleur .Volgens mij was het ,de eerste model dat ze maakte .Er stond een papiertje op bijna helemaal door weekt van de regen .Op het deel dat ik nog kon lezen stond :wees voorzichtig dit is voor jou en niet te snel de motor is nogal oud. Ik glimlachte ja dat zal wel dat hij oud is en sprong bijna op de motor ,ik reed wat rond in de stad dorp of hoe je het ook wilt noemen .het was niet zo moeilijk om de school te vinden er stond een gigantisch bord met Seduim high .ik ging naar de parking en parkeerde mijn brommer en deed het op slot .Toen ik recht stond kwamen er juist 2 auto's binnen gereden ,1was een mooie zwarte BMW en de andere was een licht blauwe Audi .Ze parkeerde aan de andere kant van de parking .hun auto's waren helemaal anders dan die van de andere vooral nieuwer en waarschijnlijk ook duurder. Ik keek hoe ze uitstapte .Ze waren allemaal even mooi even elegant .wat me direct opviel was hoe bleek ze wel niet waren ,bleker dan mij .Ze hadden wallen onder hun ogen alsof ze nooit sliepen. ze waren ook elkaars tegenpolen er waren 2 meisjes en 4 jongens .het eerste meisje had zwart krullend haar ,het 2de meisje had haar blonde haren vast gedaan.
de jongens waren allemaal anders 1 was klein en toch schattig ,Er was er 1 die erg sterk leek en kort haar had,1 was nogal slungelig en lang .De laatste was wat groter als mij en was duidelijk de jongste hij had bronzig haar dat een beetje in de war was ik vond dat kapsel nogal mooi het was anders dan normaal. Ik wou ze nog is goed bekijken toen ik mijn naam hoorde. Jij moet Vannessa zijn riep iemand .Ik heb liever dat je Vanna gebruikt riep ik als reflex een beetje te luid want de jongen met het bronzen haar die er juist in de zwarte BMW zat keek naar me zoals iedereen dat trouwens deed. Oké jij bent dus Vanna .
ja ik heb liever dat je dat gebruikt ik vindt dat veel mooier zei ik tegen de jongen die nu naast me was gaan staan. Ik ben David zei hij Ik was in het secretariaat aan het rondsnuffelen voor een weddenschap en ik zag dat er een nieuwe kwam dus heb ik het iedereen vertelt .
iedereen mompelde ik in paniek ,ik ben meer zo een type dat alleen wilt zijn en stil is als je dat niet erg vindt ,ik ben nogal een stil type. Weet je waar het secretariaat toevallig is want ik ben hier je weet wel nieuw en het is nogal moeilijk te vinden voor mij zei ik met een klein glimlachje. Ja ,natuurlijk volg me maar zei hij .Toen we aan het wandelen waren legde hij me uit waar alles stond en ik keek naar hem en knikt op de gepaste momenten hij had blond kort haar en blauwe ogen .Mijn gedachte volgde hem helemaal niet ,mijn gedacht was alleen bij de 6 die ik zag bij de parking .Ze waren te mooi om echt te zijn ,ik weet zeker dat ik dat had gedroomd .Hé Vanna we zijn er hoor zei David. Ja ,Ja natuurlijk zei ik sorry ik ben er met mijn gedachte niet echt bij .het is niks ik zie je trouwens subiet tijdens wiskunde .Tot dan zei hij.
Ja tot straks zei ik. Ik deed de deur open en was me aan het zorgen maken over hoe goed ze hier wel konden inrichten en kleuren kiezen ,het was alles behalve mooi. Er waren 2 bureaus dat de kamer deelde in 2 ,ze hadden een blauwe kleur .De vloer had een grijze kleur. De muren hadden een rode en groene kleur en de dossiers hadden allemaal kleuren. hallo ,kan ik u helpen zei een stem .Ja ik ben Vannessa janssens en ik ben nieuw hier. ha Vannessa hoe is het met je meid.
Ken ik u misschien van ergens. mevrouw.Ja dat kan meisje ik ben mevrouw Somers u lerares in het lager. Wat doet u dan hier .ik kon het niet meer aan eerst u ouders die weggingen dan jij en dan bijna de rest van de klas .Hoe bedoelt u zei ik is de rest van de klas ook weggegaan. Nee ze zijn ook in een ongeluk gekomen .ze werden dood en verscheurt aan getroffen .Ze denken dat het een dier is of gewoon een zwaar ongeluk ;Dit is het plattegrond en dit is je lessenrooster veel plezier en een fijne dag .dankje zei ik .ook al weet ik zeker dat het nooit leuk zou worden hier en nu zeker nu dat ik wist dat mijn hechte klas van het lager er niet meer was. eumh nog een vraagje .ja zei mevrouw Somers Ik zuchtte diep heeft iemand het overleefd van mijn vorige klas dan kende ik toch iemand. mevrouw Somers keek een beetje treurig naar me en zei ik bespaar je dat liever ,ga nu maar naar de klas ze wachtten vast met ongeduld op je. oké zei ik dank je Na het bezoek aan mevr.Somers had ik veel zin om terug weg te gaan ,weg van hier in iedergeval.Wat was dit wel niet voor een plek .Eerst gebeurt er iets met mijn ouders dan met mijn klas .Er ging een vreemd soort gevoel door me heen.Het lag niet aan wat mevrouw juist tegen me zij dat wist ik zeker.Het was vreemd ,ik voelde me totaal niet op mijn gemak .Ik trilde ook al had ik geen kou het gevoel was gewoon vreselijk.Ik nam het plattegrond bij de hand want vragen aan iemand was moeilijk want iedereen was al in de klassen.Ik bekeek het zorgvuldig terwijl ik in de tussen tijd wat door de gang slenterde en concentreerde op de weg naar mijn lokaal.Vooral de langste weg leek wel handig.Het gevoel leek wel erger en erger te worden als ik vooruit stapte in de gang.het gevoel had iets weg van haat maar niet zoals ik gewoon was ,wat was er mis met me ,werd ik nu al zot van deze plek.Ik keek naar het plattegrond en vergat alles wat rond me was .Ik liep maar wat vooruit en botste met een harde knal tege iemand.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen