Aurora Solis Jackson

Ik had weer bij Jake geslapen en toen ik wakker werd was hij al weg, om wachtronde te lopen. Ik kwam beneden en zag een heel chique envelop op de tafel liggen. Het was de uitnodiging voor de bruiloft van Bella. Er zat nog een briefje in voor Jake. Oké, natuurlijk. "Weet je waar Jake is?", vroeg Billy. Ik heb wel een vermoeden.", mompelde ik.

Het regende keihard, maar Jake was buiten. "Hey.", zei hij. Hij sloeg zijn armen om me heen en het leek alsof hij me nooit meer wilde laten gaan. "Wat is er?", vroeg ik. "Aurora, ik kan dit niet aan. Ik moet hier weg voor ik Edward vermoord. Bella zou het me nooit vergeven en ik mezelf ook niet en jij ook niet." Hij kuste me vurig en liet me toen los. Hij zei niks en liep richting het bos. De tranen prikte in mijn ogen en ik liet me op de grond vallen en begon te huilen.

Jake P.O.V
Wat ik ook zou doen, ik zou iemand pijn doen. Ik verdiende Bella niet, ik verdiende Aurora niet, ik wist het gewoon niet. Bella hoorde bij Edward en Aurora bij Seth. En ik? Ik hoorde bij Leah. "Succes Jake.", dacht Sam en daarna ging hij weg en gaf me privacy. Ik moest hier weg.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen