Er is een wonder gebeurd: Ik heb de laptop voor mezelf :D

En zaterdag middag ben ik terug bij mijn eigen compu, dus dan heb ik de hele dag om niks te doen, behalve schrijven. Helaas, maandag beginnen de zomerfeesten (H) dus ik zal dan niet veel tijd hebben (ja echte nijmegenaar. Eigenlijk hoop ik gwn dat een bepaald iemand maandag meegaat naar de stad :$)

Aurora Solis Jackson

"Jake!", gilde ik. Hij zag er verschrikkelijk uit. "Wat is er gebeurd?", vroeg ik Carlisle. Ik stond er even niet bij stil dat het vreemd was dat hij hier was, want eigenlijk mochten hij en zijn familie hier niet komen, maar ik maakte me nu vooral zorgen om Jake. "Het komt wel goed met hem Aurora.", zei hij en hij stond op. "Het duurt een dag of vier voor alles is geheeld en daarna moet ik kijken of alles goed is gegroeid. Ik zie jullie dan wel. Tot ziens." Ik ging op de bank zitten naast Jake. Hij lag te slapen. Dat was echt zo schattig.

"Aurora, ga slapen of eet iets. Liefst allebei.", zei Embry. Ik was niet bij hem weggegaan de afgelopen twee dagen. Ik liep naar de woonkamer, pakte een appel en liep terug. "Nu blij?", vroeg ik sarcastisch. Ik wist dat hij nee wilde zeggen, maar ik besteedde er geen aandacht aan.

"Waar denk je aan?", vroeg ik aan Jake. Hij was heel erg stil, ik wist niet dat dat voor hem mogelijk was. "Aan Bella. Ze gaat met Edward trouwen." Ik gleed van mijn stoel van verbazing. "Trouwen? Ze is achttien!", riep ik. "Ja, vond ik dus ook", zei Jake. Ik wist gewoon dat hij Edward niet mocht. En vooral omdat hij Bella al zijn hele leven kende. "Aurora, ik wil dat je dit voor me doet. Ga gewoon weer eten en zorg ervoor dat je weer een gewoon meisje kunt zijn. Je verdient beter dan hier midden in te zitten." Ik keek Jake aan. "Ik kan het gewoon niet.", fluisterde ik. "Elke dag wordt ik wakker en ik vraag me af:'wat doe ik hier? Ik hoor nergens'. En elke avond, als ik in slaap val, hoop ik dat ik niet meer wakker wordt. Het kan me echt helemaal niks schelen Jake.", zei ik. Eenzame tranen vonden een weg over mijn wangen.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen