Bill schenkt mij een waterige glimlach
Bedankt,je weet mij altijd op te vrolijken
Das niks bill,en jij mij ook
We blijven voor altijd vrienden toch?En hij kijkt mij vragend aan
Moet je dat nog vragen? tuurlijk dat! Für immer!
bill geeft mij een knuffel en op dat moment komt tom breed grijnzend aangelopen.
Tis gebeurt! roept hij,verbaasd kijken bill en ik hem aan,
Wel,ik ging naar de directeur mijn zegje doen,terwijl stien daar ook zat en nouja , toen hoorde ik dat ook zij voorwaardelijk geschorst is! Dat is fantastisch! riep ik uit, toch nog iets goed nieuws vandaag!
Zin in school hadden we alle drie niet meer,dus besloten we dit laatste nieuws in het park vlak bij ons thuis te gaan vieren..





Lachend zaten we alle drie tegen elkaar op,we hadden zojuist een kietel-gevecht gehad maar we hadden besloten de stand gelijk te zetten en vrede te sluiten.gisteren hadden we onze laatste schooldag gehad en ik was bij tom en bill thuis op bezoek.We hadden er alle drie een leuke avond van gemaakt,ze probeerden allen me daar te houden maar om 9 uur moest ik toch echt naar huis komen vertelde mama,ze moest me nog iets belangrijk vertellen zei ze,maarover de telefoon wou ze het niet vertellen.ik vroeg me wel af wat het zou zijn maar daar maakte ik me geen zorgen over,als ik bij mijn beste vrienden was kon niets me veel schelen,Alles andere werden wir sehen,zeiden we dan altijd.Een zuchtende kreun ontsnapte uit tom zn mond.
Wat is er ? vroeg ik lachend
Het is 5 voor 9,je zou nu moeten vertrekken.. Zuchte tom.Mijn lach verdween ook direct,ik wou nog niet door,het was altijd veel te leuk bij hun,Met een lach moest ik denken aan mij verjaardag,2 weken geleden,ik werd 13 jaar,ik weet het,ik ben een jaar jonger dan tom en bill ,maar zij zijn een jaar blijven zitten,en maar goed! anders had ik hun mischien nooit zo goed leren kennen.. Maar terug naar de verjaardag,we hadden die gevierd bij bill en tom thuis,wat eindigde dat we allemaal onder de taart en gebak zaten..
Zuchtend stapte ik op en nam afscheid van tom en bill,tot morgen ofzo lachte ik, ik kreeg de gebruikelijke tschüss terug en met een glimlach vertrok ik terug ,naar huis.

Ben thuis!
Ah schat,kom je even ? we moeten eens praten,ik moet je iets vertellen..
We namen beide plaats aan tafel,en ik kende mijn moeder goed genoeg, dit gezicht,voorspelde niet veel goeds..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen