Toen bill op keek zag ik schaafwondjes aan zijn wenkbrauw,zijn lip was dik opgezwollen en hij had een bloedneus.Geschrokken keek ik naar het gehavende gezicht van mijn beste vriend en vraag wat er gebeurt is.
Bill kan blijkbaar geen woord uitbrengen,dus ik kijk met angstige ogen vragend naar tom.
Bill had ruzie gekregen met stien,Lara is voorwaardelijk geschorst en-
Wacht,wat lara voorwaardelijk geschorst? waarom? Onderbreek ik tom meteen.
Ze was bill weer eens aant pesten toen ik op toilet zat,en opeens kwam er een ander meisje tussen,ze kwam zomaar voor bill op!ik heb geen idee wat haar naam is,maar uit woede dat iemand haar de les probeerde te spellen begon lara op dat meisje te slaan,net toen de directeur voorbij kwam!
Met open mond gaapte ik hem aan Wow! was alles wat ik kon uit brengen.
Maar,hoe komt dan dat bill zo.. even keek ik bill aan en toen weer terug naar tom,meer hoefde ik niet te zeggen want tom begreep al waar ik naar doelde.
Wel daarnet kwam stien op bill af,ze raasde gelijk een gek dat het zijn fout was dat lara voorwaardelijk geschorst was,ze zei dat als bill niet zo een vreselijk irritant lelijk verwijfd snotjong was,ze zich nooit zo hoefde te gedragen en dat dan niks gebeurt was en lara nog op school zou zitten..
Ik kon geen woord uitbrengen en alleen maar met ope mond naar de tweeling kijken,verantwaardiging en woede borrelde in mij op.
Zo te zien was tom nog niet naar stien toegegaan omdat hij bill niet alleen wilde laten,want als iemand zijn broertje aan raakte kon niets hem tegen houden,daar kende ik hem goed genoeg voor.
Blijkbaar had ik het bij het juiste eind want direct na zijn verhaal stond hij op
Blijf jij even bij bill ? mompelde hij,zodat bill hem niet kon horen, ik wil niet dat hij nu alleen is..
Is goed mompelde ik,toen ik pas besefte wat hij waarschijnlijk wou gaan doen,was hij al weg en ik kon bill niet zo achter laten..
Langzaam ging ik langs hem zitten en gaf hem een knuffel..
Wil je er over praten? vroeg ik zachtjes

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen