Foto bij 7.

My best friends <3

Tijden vlogen voorbij,we maakten veel plezier en op school ging het ook stukken beter,Emi was verhuisd en ging naar een andere school,dus de enige waar we nu nog last van hadden waren stien en lara.

Maar op een dag kreeg ik slecht nieuws,de dag was al niet goed begonnen,ik had me verslapen en toen ik wakker schrok en de klok zag,wou ik zo rap mogelijk opstaan en mij klaar maken,maar ik bleef in mn haast aan mn deken vasthaken en ging languit op de grond. Vloekend kwam ik recht en haaste me naar de badkamer,ik was nu al een uur te laat en dan moest ik nog met de fiets gaan wat zeker een half uur duurde..
Vliegensvlug kleede ik me om en poetste mijn tanden,snel pakte ik mijn spullen en vloog naar buiten om mijn fiets te halen,tijd voor te eten had ik niet.
Toen ik eindelijk aankwam op school,was het net middagpauze
-ik had weer het onfortuinlijke geluk dat ze aan het werken waren aan de straat waardoor ik een omweg van tien minuten moest nemen-
Ik ging rechtstreeks naar ons vaste plaatsje,aangezien de eerste uren al gedaan waren,dus verwachte ik tom en bill daar te zien,
Toen ik aankwam zag ik hun al zitten,maar ik zag ook dat er iets goed mis was..
Bill zat met zn hoofd in zijn handen en tom had een arm om hem heengeslagen en zijn gezicht stond op onweer.

Wat is er gebeurd? Vraag ik zodra ik aan kwam
Stien zei tom met opeengeklemde kaken
Wat is er met haar ? vroeg ik verbaasd
Toen keek bill op uit zn handen en wat ik toen zag ,bezorgde me de hartaanval van mijn leven
Mein gott,bill! w-wa is er in godsnaam gebeurt?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen