Foto bij 6.

Bill kaulitz,1 van mijn beste vrienden,en tweelingbroer van mijn andere beste vriend.

De volgende dagen gaan allemaal vlotjes voorbij,bill,tom en ik maken veel meer plezier op school,hoewel het gepest belange nog niet voorbij is,maar we proberen ons er niet veel van aan te trekken,sommige dagen gaat dit moeilijker dan anders,maar we slaan er ons wel door..

Dit is de eerste dag van onze 2 weken vakantie,er zijn al 3 maanden school om,en we hebben net de eerste examens achter de rug,we waren allemaal geslaagd waardoor de vakantie vrolijk begonnen was.



Maaaaam?! Hoelaat is het?
Schreeuw ik naar onder van zodra ik uit de douche kom
Eeeuhm,kwart voor twee schat!
Schreeuwt mijn moeder terug.Shit! dan moet ik mij haasten! binnen een kwartier staan tom en bill voor mijn deur en ik moet nog een paar dingen doen,we gaan vandaag samen naar de bioscoop een beetje fun maken in het park en een beetje rond zooien om ons goed rapport te vieren.
Na tien minuten gaat de bel,Shit! ik moet mn tas nog maken
Ik doe wel open!
Schreeuwt mijn moeder naar boven,ik begin snel mijn spullen bijeen te graaien terwijl ik mijn moeder onder hoor praten met tom en bill.Even later komen ze beiden mijn kamer binnen. Awel,nog steeds niet klaar? Zegt tom met een nep-verontwaardigde stem.
Kom dan op tijd,en niet te vroeg Lach ik terwijl ik hem een speelse duw geef
Eeey! het zijn nog amper 5 minuutjes!
Ja,maar in die 5 minuten was ik wel klaar! Lach ik.
Kom stop dat gekibbel en laten we gaan,Katie wacht komt bill ons tussen beide.
Mijn moeder kijkt heus niet op 5 minuten hoor,ze..
Ja maar , ik wel ! dan ben je toch mooi 5 minuten te laat! onderbreekt tom mijn zin.
Lachend en kibbelend lopen we naar onder ,met bill die ons hoofdschuddend volgt.

*In de auto*

speels word er tussen tom en bill gebekvecht over wat voor soort film we zouden gaan kijken,bill wou een komedie,maar tom zag liever een horror. Lachend keek ik naar hun gekibbel, Zeg robyn,wat voor film wil jij? vragen bill en tom plots in koor.Ik moest lachen,dit gebeurde vaker bij hun,op de zelfde tijd hetzelfde zeggen,hetzelfde doen of zitten,of dezelfde gezichtsuitdrukkingen,van hun typische tweelingtrekjes. Mij maakt het helemaal niet uitantwoorde ik tenslote maar,het maakte mij ook niet echt uit,een gezellige namiddag is wat ik wou,hoe en wat maakte me niet uit,zolang het maar samen met hun was.

Bij de cinema aangekomen had tom toch toegegeven en gingen we allen een komedie kijken,met drie groote pakken popcorn en een grote cola namen we plaats in de zaal. De film was LiarLiar,met Jim Carrey.Bill lach vaak in de slappe lach,en bij de scene 'the pen is blue' kwam hij helemaal niet meer bij en moest hij hikkend en knorrend terug op adem komen.Ik en tom lagen dan weer helemaal plat door bill zijn gelach,Wat veel fronsen in onze richting op leverden..

In het park hadden we ook veel rondgekloot en vooral veel plezier gemaakt,Echt ik zou mijn beste vrienden voor geen geld ter werled willen missen!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen