Foto bij 5.

Tom kaulitz,1 van mijn beste vrienden,en tweelingsbroer van mijn andere beste vriend.

Pfuh!Na een diepe zucht kijk ik lachend naar mijn lessenrooster,Ik,tom en bill zitten samen in de klas,en het beste van alles : Zonder Stien,Lara of Emi ! Yeeaah! hoorde ik tom en bill roepen,we stormden elkaar alle drie in de armen en na een tijdje vrolijk ge lachen te hebben zei bill zuchtend dat we wel nog engels samen met hun hadden.Maar tegenover vorig jaar,is dit een hele vooruitgang!wat betekenen die die uurtjes per week dan nog? bracht ik lachend uit,het goede nieuws van ons lessenrooster had me echt vrolijk gemaakt!Enkel woensdag 2 uurtjes en vrijdag 1 uurtje samen met hun les,dat moesten we wel overleven!
De rest van de dag ging ook stukken beter vooruit tegenover vorig jaar,we voelden ons allen meer op ons gemak,waardoor de lessen ook makkelijker leken te zijn,omdat we beter konden opletten.

Na de laatste schoolbel liepen we alle drie lachend naar buiten.
Tom was in een van zijn buien en liep dehele tijd moppen en raadsels uit te kramen.Maar we hadden niet lang meer kunnen lachen,we moesten nu namelijk terug de schoolbus op,een rit van 20 minuten in het gezelschap van die gezellige meiden.
We hadden besloten dat we hun voortaan gewoon zouden negeren,wat ze ook zeiden,dus toen we de bus op stapten liepen we ook rechtstreeks naar onze zitplaatsen zonder iemand aan te kijken.
Stien zat weer vanalles te zeiken,maar ik lette er niet echt op.
Na zo een tien minuten wou bill zijn mond opentrekken,maar tom stampte 'per ongeluk' op bill zijn tenen,wat een geweldig zicht op leverde en ik moeite moest doen niet in lachen uit te barsten.
Na nog een vijftal minuten moesten bill en tom van de bus af,Tot morgen glimlachte ik.
Tschüss Kreeg ik als gelijktijdig antwoord.Zo .. nog 5 minuten het gezwengel van stien aanhoren en ik was eindelijk thuis!




Ben thuis!
Dag schat!,hoe was je eerste schooldag?
Ging wel mam,je kent het wel..,
Verbaasd keek mijn moeder me aan, Stien enzo mompelde ik
Ohw,zit je nog steeds met hun in de klas?Vraagt ze meelevend
Nee dat niet ! Daar zijn we echt blij om !,ik tom en bill zitten wel nog samen in de klas,ik denk dat dit jaar veel beter zal gaan dat het vorige.. Maar ik ga mij douche man,tot zo
Ok,schat,ik ben blij voor jou,tot zo
Met een lach loop ik naar boven en gooi mn spullen op mn kamer en loop door naar mijn badkamer,mijn mam weet mij altijd op te vrolijken ,net als tom en bill.Terwijl ik de douche laat stromen om het water warm te laten worden,keek ik nog eens goed rond,ze moesten allemaal eens weten dacht ik zuchtend,niemand op school,behalve tom en bill dan,wist dat ik een rijk kind was,ik zou het zo ook niet vertellen,dan zou iedereen me gebruiken voor het geld,en dat wil ik niet.Zuchtend stap ik onder de douche,en was mezelf.Als ik uit de douche kom probeer ik zo min mogelijk in de spiegel te kijken,het bevalt me toch niet wat ik zie dus waarom zou ik kijken?

Na mij omgekleed te hebben ga ik onderaf voor te eten.De rest van de avond doe ik nog vanalles en om tien uur ga ik bed in,voor morgen weer een leuke schooldag mee te pakken..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen