Foto bij 4.

Emi,lid van het populaire groepje

Na nog zo een 5 minuutjes op die verdoemde bus te zitten,kwamen we op school aan.
Ik,tom en bill liepen zo rap mogelijk van de bus af,we wouden zo ver mogelijk van Stien,Lara en Emi af zijn.Samen liepen we naar ons gebruikelijke plekje,in de schaduw onder een paar bomen op het gras bezaaid met bloemen.Zuchtend laat bill zich in het gras vallen en tom volgt zijn voorbeeld.Langzaam ga ik langs hun zitten, Echt perfect mompel ik, We zijn 20 minuten terug op school en worden al direct tussengepakt,het is gewoon niet eerlijk!Waarom laten ze ons niet gewoon met rust?! Uit gewoonte,en grootendeels om mijn gezicht te verbergen begin ik aan het gras te plukken.Ik weet het ook niet zucht bill, het is al van de kleuterklasjes zo..
Maar waarom wij? vraag ik gefrustreerd, we hebben hun toch nooit iets misgedaan?
Tja,wij zijn nu eenmaal anders dan de rest,maar jullie moeten gewoon proberen het jullie niet aan te trekken!,ik weet dat het niet makkelijk is,maar jullie moeten hun toch niet jullie gevoelens laten beheersen,ze zijn het niet waard!probeer het jullie gewoon niet aan te trekken en maak plezier met de mensen die wel vriendelijk zijn,die tenminste belangrijk zijn voor jullie.. Vertelt tom.
Enkele minuten zijn we allemaal stil tot de bel gaat.Zuchtend staan we alle drie op,en lopen richting het overdekte.Daar zouden we allemaal ingedeeld worden in de klassen en onze lessenroosters krijgen.God,ik hoop echt dat we dit jaar niet met de sluthound gang in de klas zitten hoor ik tom zuchten,Bill mompelde instemmend,maar ik vroeg lachend wie er net zei dat je je van hun niks moet aantrekken.Beide moete ze ook lachen,maar dan antwoord tom, dat klopt,maar als het kan heb ik ze liever niet in de buurt.. Daar heb je weer een punt gniffelde ik. Met zn drieen stonden we verveeld te wachten tot de directeur klaar was met zn gebruikelijke speech,en zou overgaan tot de klasindelingen,die door leerkrachten begeleid zouden worden.
Met spanning wachten we af,hopend dat we ook dit jaar alle drie bij elkaar in de klas zitten,net zoals het vorige jaar.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen