Foto bij 2. Is that Uruha?!

Oke 'Break Me' is zo'n verslavend nummer van The Gazette<'3


En hij had opgehangen. Ik keek op mijn horloge, pas half 9. Hmm dat word een film kijken, misschien Potc3? Hmm oke dat doe ik dan!
Ik zette de dvd speler aan en legde de CD in en ging de film kijken.

Nadat de film was afgelopen keek ik nog een keer op mijn horloge. Oke nu is het dus kwart voor elf, en heb ik nog steeds geen smsje van Jason gekregen.
Ik dacht diep na en besloot hem te smsen

Hee Jason!
Waar blijft dat smsje van je nou?
Van waar ik moet zijn?
XXMels,


en ik drukte op verzenden, niet veel later kreeg ik een smsje.

Heey Mels!
Sorry, ik was het helemaal vergeten!
En waar je moet zijn is bij dat Pizza restaurant bij je om de hoek!
Ik vroeg aan Kai of ze daar naar toe konden, en ze vonden het prima!
Je hebt geluk nog ;')
Bij je faav tentje met je faav band 2 in 1!
Geweldig toch!
Naja morgen ga ik trouwens ook me ja?
XxJason!


Ik keek nog even naar het smsje en lachte. Hij heeft idd gelijk, 2 in 1 wat in mijn favoriete lijstje staat, hmm pizzaa!!!! Als er mayo is zal Kai dan mayo op ze pizza doen? Hmm denk het niet zal wel beetje erg vaag zijn.
Ik keek naar mijn mobiel en besloot Sky te bellen
'Heey sky! Heb je zin om naar de club toe te gaan?'
'Uhh ja is goed! Nu?'
'Tuurlijk sufie! wat denk je anders?'
'Oh uuh ja tuurlijk, ik ga ophangen en me omkleden! Dan kom ik naar jou toe! tot dadelijk!'
'Tot zo!' zij ik en ze hing op.
Ik liep naar boven en deed andere kleding aan, werkte mijn haar en make-up nog wat bij en ging naar beneden wachten op Sky.
Na een halfuur ging de bel, ik liep naar de deur en deed hem open met een diepe zucht 'En dat moest zo lang duren?' zij ik en rolde met mijn ogen 'Jaa! Ik zat nog ergens anders dus ja. Nou gaan we?' zij ze vrolijk, ik knikte en ze sleurde me mee naar de club.
'Heyhey! Kom binnen meiden! Lang niet gezien!' zij Serge 'Heey Serge! Nog iemand uit de club gegooid vandaag of niet lief neefje?' zij Sky plagen, 'Nee nog niet gelukkig maar ga naar binnen joh! Veel gezelliger dan hier' 'Uhuh vooral als jij hier staat is het niet gezellig' zij ik 'Zeg mij wat!' zij Sky weer plagend, en we gingen naar binnen, meteen richting de bar. 'Doe mij maar een Bacardi cola!' zij ik opgewekt 'doe mij maar gewoon een colatje' 'Nou jij doet ook flauw zeg!' zij ik voor de gein, 'whut? Ik wil geen hangover hebben morgen, en vooral jij moet dat niet hebben, jij gaat je faav bandje zien' zij ze terwijl ze haar tong naar me uitstak. Ik keek even wat rond om te kijken of er iemand bekend hier ook nog is voor zo ver ik kan zien. Uit het niets viel mijn oog op een iemand. Ik stootte Sky aan 'He Watte! Is dat niet Uruha?!?' 'Hmm? Wait je hebt gelijk! Dat is Uruha! En hij ziet er bezopen uit.' zij ze verbaast, 'Uhuh' zij ik.
Na een paar minuuten alles op hebben gedronken sleurde ik Sky mee richting de dansvloer en gingen lekker dansen op het nummer van BrokeNCyde - Goose Goggles. 'Ik hou van dit nummer! Je kan er zo goed op dansen!' zij ik vrolijk, Sky knikte en stopte snel uit het niets met dansen, ik stopte ook en draaide me om en zag Uruha in een keer voor mijn neus staan, mijn mond viel open en ik wist niet wat te zeggen 'U-u-u-u-uruha?!?' was het enige wat ik kon uitbrengen, Uruha knikte en gaf me een knuffel en liep weg 'Oke dat was vaag!' zij Sky, ik knikte 'Zullen we maar naar huis gaan want ik begin dit beetje vreemd te vinden' 'Is goed!' zij ze vrolijk en bracht me naar huis.
Eenmaal thuis liep ik naar mijn bedje en viel heerlijk in slaap.


Word Vervolgd.
Oke nu een langer hoofdstukkie? You like? n.n

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen