Aurora Solis Jackson

*Dream*
Ik liep door La Push. Dat wist ik zeker, want ik hoorde de zee en het regende zachtjes. Ik liep richting de bergen. Het was hier echt geweldig. Ik ging een beetje op verkenning uit. Er waren hier vele grotten. Ik liep een grot in en ik hoorde een zware ademhaling. Nieuwsgierig ging ik kijken. Ik schrok me dood. In die grot lag diezelfde zandkleurige wolf als van een paar dagen geleden. Hij keek me aan. Plotseling realiseerde ik me dat die ogen me heel bekent voorkwamen. "Seth?"

Ik schrok wakker. Ik logeerde bij Jake en lag tegen hem aan. "Wat is er?", vroeg hij zachtjes. "Ik had net een droom over Seth.", zei ik. Was het wel Seth? Ik was er zo zeker van, maar beeldde ik me dat niet gewoon in omdat hij weg was? "Hij is in de bergen."Het was eruit voor ik erover na had gedacht. Ga maar weer slapen, het komt wel goed met hem.

We waren bij Emily. Niet iedereen was er. Embry, Quil en Collin waren waarschijnlijk naar Seth opzoek. Ik zat naast Jake. "Wil iemand nog een muffin?", vroeg Emily. Alle jongens pakte er nog een. Ik wist zeker dat die een heel paard op konden en dan nog honger zouden hebben. "Eet nou.", zei Jake. Ik schudde m'n hoofd. "Nee."Hij kietelde me in mijn zij. "Das gemeen.", lachte ik. "Maar het werkt wel. Kom op. Voor mij." "Oké.", lachte ik. Quil kwam binnen. "Hey, we hebben..." Hij maakte zijn zin niet af. Seth stond achter hem en keek me met grote ogen aan.

Reageer (2)

  • BeautyBitch

    snel veder
    truste (K)

    1 decennium geleden
  • Tweetybum

    Snel verder!!!

    XxX

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen