Foto bij Part 11

01-06-2011


Tegen al mijn verwachtingen in ging het niet helemaal zoals ik gedacht had. Daar stonden ze, allebei in volle glorie met nog zichtbare wallen van het vroeg opstaan dat ze waarschijnlijk niet gewend waren. “Goodmorning,” glimlachte ik toen ik op hen afstapte en mijn hand uitstak. Bill lachte me stralend toe. Hij had nog steeds dezelfde onschuldige, warme glimlach waar echt niemand aan kon weerstaan. Ik zag meteen de verandering in Tom zijn blik toen ik zijn hand schudde. Ik wist niet of het herkenning was of dat hij gewoon geil van me werd –wat niet bepaald moeilijk was bij iemand als Tom als je blond was, een korte jeansshort en een topje droeg -.

Jared schudde hen ook de hand en kwam naast me staan. “Welkom in L.A.” glimlachte hij. “Zijn jullie er klaar voor?” glimlachte ik en gluurde tussen hen door naar Kevin die al tegen de luisteraars aan het praten was. “Helemaal,” grijnsde Tom. Die grijns van hem, ik was het nooit vergeten. “Het is nog wat vroeg,” mompelde Bill er half lachend, half beschaamd dat hij dat net had toegegeven. “Ik begrijp je helemaal, het went wel hoor,” taterde ik. “Het went helemaal niet,” mompelde Jared. Hij had het eigenlijk nog steeds moeilijk met het vroege opstaan. “Zeur niet. Je werkdag bestaat uit drie uur onzin verkopen,” Ik stompte in zijn maag. Hij kromp in elkaar en gaf me een stomp terug.

Ze keken geamuseerd naar ons gekibbel. “Ik denk dat het tijd is,” merkte Jared op toen Kevin van achter het glas zat te zwaaien. “Succes,” zeiden we in koor en hielden de deur van de studio open. “Bedankt,” glimlachte Tom en liep naar binnen. “Ken ik jou niet ergens van?” vroeg Bill plots. “Ze hing op billboards in Parijs,” grijnsde Jared en gaf me een por terwijl ik Tom in het Duits hoorde mompelen dat dat de slechtste openingszin ooit was. “Ik leg het je straks uit,” glimlachte ik en knipoogde naar hem.


---
Keulen is ge-wel-dig! <3

Reageer (1)

  • Assje

    Gaat ze het vertellen? :X
    Keulen heb ik nog nooit gezien :)
    Ik vraag me af waarom ik een van de enige ben die een reactie plaatst.. :8
    Je verhaal is echt mooi :) (flower)
    Ga je snel verder? (;
    (H) (K)
    -xxx-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen