Foto bij Part 10

01-06-2011


Ik draaide in het rond op mijn krukje en gluurde langs Jared –die recht tegenover me zat- door het raam naar de ruimte waar Kevin al stond te wachten wanneer het zijn beurt was. Ik hoorde dat de reclames ten einde liepen en drukte het knopje van mijn microfoon in. “We nemen vandaag afscheid van jullie met de nieuwe van Katy Perry. Kevin komt er zo aan met twee gloednieuwe L.A.’ers,”

Jared glimlachte naar me. “Tot morgen vroege vogels!” “Tot morgeeeeeeeeeeuuhn” grinnikte ik in mijn microfoon en zette mijn hoofdtelefoon af zodra het liedje begon. Dat was het geweldige aan radio maken. Meestal zaten Jared en ik maar wat te kletsen tegen elkaar en het grappige was dat mensen het ook écht graag hoorden. Dit voelde niet als werk. Het was eerder sociaal dronken zijn.
“Ik heb mijn bed nodig,” mompelde Jared toen de deur van de studio achter ons dichtviel. “Ik heb een warme douche, een goed boek en twee kilometer joggen nodig,” “Je bent gek,” “Ik hou ook van jou,” grijnsde ik. Ik high-five’de Kevin toen hij langs liep richting zijn plekje in de studio.

Alle mensen hier waren te gek, maar Jared bleef toch mijn maatje. Sinds ik hier was komen werken en zijn sidekick werd tijdens zijn ochtendshow waren we zo naar elkaar toe gegroeid dat hij niet meer weg te denken was. Hij was één van dé hotties hier, hij was grappig en een echte gentleman, maar sadly enough waren we om een of andere reden nooit verliefd geworden. Het was alsof we meteen té close waren om iets te beginnen. Wat waarschijnlijk heel erg vreemd klinkt.

“Emma, Jared?” We draaiden ons om en zochten naar wat ons had verstoord in onze dagelijks routine naar croissants en donuts. Ja hoor, we ontbeten hier elke dag. “Jullie verwelkomen onze ‘gloednieuwe L.A.’ers even?” imiteerde Peter me. “Weet je het zeker?” vroeg Jared me toen ik knikte en hem volgde. “Tuurlijk, ze kennen me vast niet meer,” glimlachte ik en haalde mijn schouders op.


---
Hey Leute!
Ik ben sinds gisteren terug van vier dagen Rock Werchter, ben vandaag gaan shoppen en ik ga morgen naar Keulen (en ik heb er geen idee van hoe ik dat alles ga overleven) dus ik vond dat jullie wel twee delen verdienden!
Laat weten wat je vindt!
Liefs, Elke <3

Reageer (1)

  • Assje

    *Jaloers* :O Ik wou doooooooodgraaaaag naar Rock Wechter om Iron Maiden te zien! :(
    Maar ik mocht niet van mijno uders.. :((
    Anywayzzz.. Ik vraag me af hoe ze gaan reageren als ze haar zien :S
    Ga je snel verder alsjeblief? (flower)
    (H) (K)
    -xxx-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen