Foto bij Chapter 12: A little chat

Hoofdstuk 12!

Het is nu zomervakantie yay! Ik ga waarschijnlijk dus ook meer schrijven aangezien ik niet op vakantie ga! XD


veel plezier met lezen! (flower)

Ik liep totaal uitgeput naar huis. Mijn vroegere dromen om een ninja te zijn laggen nu in duizenden stukjes op de grond. "Dit is echt slopend." mompelde ik en deed de deur open. Er was niemand thuis. Op de tafel lag een briefje met de tekst:

Ik ben op een missie op het moment. Het blijkt dat die mannen die jouw probeerden te kidnappen (tweede hoofdstuk;)) bij een soort bende horen. We proberen ze nu te vinden en arresteren. Alvast welterusten.

Kakashi -x-

Ik legde het briefje weer terug en ging op de bank zitten. Ik keek om me heen in de grote stille ruimte en voelde me opeens weer heel alleen. ik kroop in de foetushouding en begon te snikken. Gek eigenlijk ik was eraan gewend om er alleen voor te staan, dat is wel erg veranderd nadat ik in deze wereld ben beland en kakashi heb ontmoet. Zodra je verlieft bent voel je je opeens heel alleen als diegene er niet is.

De deurbel ging. Ik stond op en deed open. Daar stond Amane. "Ik heb een bestelling Ramen voor je Hikari!" zei ze en liet de bak zien. "Huh? Maar ik heb niks besteld?!" zei ik verbaasd. "Das waar. kakashi heeft het voor je besteld omdat hij dacht dat je wel heel moe zou zijn als je terugkwam." zei Amane en gaf me de ramen aan. "Zou ik misschien naar binnen mogen komen?" vroeg ze. " Je voelt je vast alleen zonder Kakashi-san hier." zei ze. "Tuurlijk, dat vind ik wel fijn." zei ik en we liepen samen naar binnen.

"Hikari zou je misschien meer kunnen vertellen over jouw wereld?" vroeg Amane voorzichtig maar ook nieuwsgierig. "Tuurlijk. Uhm even denken. Ah! In onze wereld heb je geen echte beroepsninja's alleen mensen die het voor de lol doen. "zei ik. "Echt waar?! Maar hoe verdedig je je land dan?" vreog ze. "Daar hebben we het leger voor. Dat zijn soldaten die een opleiding gevolgd hebben en ons land verdedigen." legde ik uit. "Oowh oke. En.. hoe kijken de mensen in jouw wereld aan tegen de serie waar ik dus blijkbaar in speel?" vroeg ze. "Dat ligt eraan. In Japan, het land waar ik in woon, is het erg populair. Veel mensen cosplayen jullie ook. En er zijn ook veel mokken, posters poppetjes handdoeken enzovoort gemaakt." zei ik. "Hoho! Wacht even! wat is cosplay?"vroeg Amane. "Dan verkleed je jezelf als je favoriete personage uit een anime, manga, film of game." legde ik uit. "Heeft iemand zich ook een keer als mij verkleed?" vroeg Amane. "Volgens mij wel. Ik heb er volgens mij wel eens een plaatje van gezien." zei ik. "Wow! Wat cool! Maar ook best eng. Maar ook wel cool!" zei Amane. En keek op de klok. "Oh nee! Is het al 8 uur?! Mijn vader wordt woedend als ik niet meehelp met het sluiten van de ramenshop! Ik moet gaan! Doei!" zei Amane en rende al zwaaiend naar de deur. "Doei!" zei ik en begon met het opeten van mijn ramen die gelukkig nog warm was.
---
Link naar de laatste 6 pagina's van de eerste chapter van de doujinshi van dit verhaal:http://nekkohime.deviantart.com/gallery/30689873#/d3l2lib

Reageer (2)

  • IDunnoXD

    verder pleas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Allysae

    nice
    snel verder
    je bent niet de enige die niet op vakantie gaat
    ik ook niet

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen