Seth Clearwater

Ik moest weer eens wachtlopen. Ik moest steeds aan gisteravond denken. Op het moment dat ik haar zag wist ik dat wij bij elkaar hoorde. Ik had nooit gedacht dat inprenten zo geweldig kon zijn. Ik werd helemaal hyper als ik al aan haar dacht. Aurora, het meisje waar ik al mijn hele leven op had gewacht. Seth, even focussen. Victoria is er weer. Kom naar de rivier. dacht Sam. Ik zuchtte en rende richting de rivier. Plotseling werd ik afgeleid door iets anders. Ik zag Aurora aan de rivier. Ze draaide zich om. Ze keek me recht aan en ik voelde weer een explosie van vlinders in mijn buik. Zij daarentegen raakte in paniek. Ik wist niet wat ik moest doen. Ze viel flauw en ik kwam bij mijn positieven. Ik veranderde terug en liep naar haar toe. Ik streek een blonde lok uit haar gezicht. Na een tijdje zo gezeten te hebben tilde ik haar voorzichtig op. "Seth, waar was je nou?", vroeg Jake. Zijn ogen veranderde meteen toen hij zag dat ik Aurora droeg. "Wat is er gebeurd?", vroeg hij. "Ik weet niet, ze viel flauw." Hij liep naar me toe om Aurora over te nemen, maar ik wilde haar niet loslaten. "Ik breng haar wel naar huis.", zei ik. Jake keek me verbaasd aan. "Seth, wat is er met jouw?", vroeg Jake.

Ik had haar naar huis gebracht en gewacht tot ze wakker werd. Eigenlijk had ik met haar willen praten over het inprenten,m aar het gesprek liep een heel andere kant uit.

"Lekker geslapen?", vroeg ik plagend. Aurora keek me geschrokken aan. "Jezus, wat een nachtmerrie.", mompelde ze. Ze stond op en liep naar het raam. "Maar ik wilde ehm... Wat is er?", vroeg ik haar. "Toen ik gister Jake tegenkwam... Ik voelde direct een klik. Het was echt vreemd, ik heb me nog nooit zo gevoeld.", zei ze. Ik kon het niet geloven. Ze was verliefd op Jake? Ik ga naar buiten.", zuchtte ze. "Eet eerst tenminste iets.", zei ik. "Ze schudde haar hoofd. "Ik heb geen honger." "Nee joh.', zei ik sarcastisch. Ze liep naar beneden en pakte een glas water. "Wat wilde je nou eigenlijk zeggen net?", vroeg ze. "Laat maar, het maakt niet uit."

Reageer (2)

  • BeautyBitch

    kei zielig snel veder en nu ga ik ijs pakken:P

    1 decennium geleden
  • Tweetybum

    :{
    Arme Seth!

    Snel Verder!!

    XxX

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen