Nou ik doe m'n best en ik hoop dat jullie er wat aan hebben!
REACTIES vertel wat je vind (: Is het duidelijk? Dit is nog maar een erg simpele hoor >=D foto's zijn van mij zelf, zie er mabey beetje moe uit, ik kon maar niet slapen, was overmoe maar ben ook iemand die niet kan uitslapen dus was veel te vroeg wakker...

Om te beginnen de benodigdheden:


-basic coat (ik heb een huidskleurding van miss Helen maar dat maakt geen drol wat voor soort je gebruikt (er gaat toch zwart overheen) als hij maar goed plakt zodat je oogschaduw goed blijft zitten)
-zwarte oogschaduw van 2B (lekker goedkoop, maar ik vind zolang je goede basic coat heb maakt het niet uit. deze is niet intens zwart dat zie je ook wel aan de foto's)
-grijze beetje glitter oogschaduw van DA. ook lekka cheap
-oogpotlood van max-factor (die vind ik echt het geld waard, staat niet op foto die was ik vergeten)
-natte eyeliner van de HEMA (ik hou heel erg van HEMA make-up, is best goed en diervriendelijk! geen dierproeven bij deze make-up)
-oogschaduwkwast ook van HEMA (hoeft niet perse een kwastje te zijn, zolang je maar lekker kan smugen en het egaal kan aanbrengen, maar daarom vind ik een kwastje wel fijn xD)
-mascara: Rimmel Sexy curves intense black

Nou in een keer doe ik even de basic coat en oogpotlood (daar hoef ik geen uitleg over tegeven toch :P? oogpotlood onder en boven op de waterlijn.


Dan doe je zwarte oogschaduw die niet helemaal hoeft te bedekken. je ziet het is niet extreem zwart maar dat hoeft ook niet.


nu doe je op de onderkant de grijzeglitter oogschaduw er op deppen en beetje smudgen als dat nodig is.

Met de natte eyeliner voorzichtig vol concentratie maak je een kort streepje (kan ook lang, wat jij wil maar hier gebeurt er dit xD)


Least but not last, mascara en dan ben je klaar ! Ik ben niet zo'n fan van veeel mascara bij deze look, doe sowieso niet meer dan 1 laag, vaak als je meerdere doet gaat het lelijk klonteren



Did you like it?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen