Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • StarXKaulitz

    Okee Tom moet Bill gaan kwellen aangezien Bill dat al doet bij Tom. En als je zo'n zin heb om te schrijven doe dat dan gelijk!!!

    *Kijkt op horloge* is hij al af?????

    hihihii:P
    Sorry heb lol om mezelf!

    xxx Snel door

    1 decennium geleden
  • syllie1992

    Het is zeker geen crap stuk, maar ik verheug me op het volgende hoofdstuk!

    Snel verder!(H)

    1 decennium geleden
  • XhumAnLIENx

    Snel snel, heel snel verder gaan!!!
    En Tom moet Bill egt gaan kwellen!!OjaxDxD

    1 decennium geleden
  • Istina

    Geweldig, geweldig, geweldig! Ja, i like that! Geweldige pose! Ja, iets meer naar rechts! PERFECT!
    .....
    Ik liet me iets te veel meeslepen, denk ik. Ik moest denken aan die reclame van Rivella met Chantal Janzen =x Whatever, leuk stukje! Ga maar snel verder voordat ik uit elkaar barst van het lachen.

    1 decennium geleden
  • ZeroGravity

    Yeah. Simon & Garfunkel en een stukje van jou. What could possibly be better? Well... Misschien. Appelsap. En Gustav naast me, maar goed.
    Mag ik raden? Wat er in het volgende stukje gaat gebeuren? Want, dat Tom Bill gaat irriteren? Dat hoop ik namelijk wel :'D That would be sooo nice.
    Ennuhm, veel plezier in je vakantie. Dit stukje was trouwens niet crap, want jij schreef het, en het is dit verhaal, en ik heb net een belofte van jou gekregen dat je door gaat schrijven. Zo is het toch? -knippert liefjes met oogjes-
    Ik vond het stukje echt schattig, waarin Bill en Stephanie praatten und so, en het einde was ook echt enjoyable. Omdat. Gewoon. Dat Oh shit gedeelte x)
    En nu ga ik er weer vandoor. Appelsap en Gustav zoeken, in mijn gedachten. Want we hebben geen appelsap. En ook geen Gustav. ):
    Dooeg <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen