ow yes nummerke 11 al!

I walk alone
ik had totaal niet kunnen opletten op school! de toets van geschiedenis was hoogst waarschijnlijk een flop en nu stond ik weer rillen voor het pad. ik haalde diep adem, spande mijn spieren en schoot er vandoor. mijn fiets ratelde op de hobbels van het donkerbruine pad. opeens stopte ik, liet ik mijn fiets vallen, sloeg ik mijn handen voor mijn mond en mijn ogen werden groot. vlak voor mijn voeten rolde een steen...de steens die ik had achter het beest had gesmeten. het rolde over het pad, door het gras en verdween in het zompige water. de steen zonk heel langzaam naar de diepte. over het pad en in het gras lag nu een klein bloedspoor. na een paar seconden naar het bloed gestaard plukte ik mijn fiets van het pad en zoefde weer weg.
hijgend en happend naar adem kwam ik thuis. mijn fiets liet ik nu voor de zoveelste keer vallen op het gras. uitgeput stak ik de sleutel in het slot. zoals gewoonlijk was er niemand anders thuis dan Scheurkies. kwislepend rende hij op me af. ik gooide mijn rugzak in de hoek en hurkte. vrolijk aaide ik hem over de kop. ik liep naar de woonkamer met een vrolijk blaffende Scheurkies acheter me aan. ik plofte neer op de zetel en Scheurkies sprong naast me op de zetel. ik propte mijn ipod in mijn oren om me een beetje af te lijden.
I walk alone http://www.youtube.com/watch?v=VwbtbfAnI80&NR=1 van Tarja Turunen speelde in mijn oren. het betovernde liedje maakte slaperig en en al snel viel ik in een diepe slaap maar geen droomloze...

Reageer (2)

  • SimoneV

    cool:d:D zoals alrijd;)

    1 decennium geleden
  • GentlePirate

    cool!!wat zou ze dromen??

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen