Foto bij What happend?

'Ben jij die Jennifer?' vroeg er eentje. Zo zelfverzekerd keek ik hem aan en probeerde niet in paniek te raken. 'Nou?!' roep een andere fel. Nog zo zelfverzekerd keek ik hem aan. 'Ja dat ben ik' Een van hun begon schijnheilig te glimlachen. 'Ha jongens we hebben haar' zegt een jongen die er veel ouder uit ziet als de rest. Hij zal wel een van de "stoere" skaters zijn. Ik moet hem overtuigen om de rest te overtuigen.
'Wat wil je niet met me gaan doen?' vraag ik. 'Is het meisje bang?' lacht er een met blond haar. 'Ha, hoor je dat Jake ze is bang' Jake zo heet die "stoere" dus. Grijnzend kijkt hij de rest aan. 'Nou kleine meid. We willen je hier voor laten boeten' 'Hoe wil je dat dan gaan doen?' vraag ik bitchie. Eentje haalt uit met zijn vuist vol op in mijn maag. Ik zak in elkaar op de grond. 'Dit is nog maar het begin schatje!' grijnst Jake.

Ik open mijn ogen. Geen idee waar ik ben of wat er gebeurd is. Het enigste wat ik me herinner is dat ik in elkaar geslagen ben. Een pijn scheut gaat door mijn rib heen. Ik kijk goed en zie dat ik ergens in het bos lig. Dit moet vlakbij het skate park zijn. Ze gooide me naar beneden. Nu weet ik het weer. Dit is aan de rand van het skate park. Hier achter is een meer. Die gasten zeiden iets over mij in het meer gooien. Maar ze hebben er gelukkig voor gekozen me hier naar beneden te gooien. Anders was ik allang verdronken. Wacht Mike moet nu echt ongerust zijn! Ik pak mijn Blackberry uit mijn zak. Shit drie gemiste oproepen en tien sms'jes. Allemaal van Mike en zelfs eentje van... Nee nooit David. Ik moet nu echt naar huis. Zoekend naar mijn board loop ik een beetje rond. Kut! Waar is dat ding gebleven. Ik zie een deel van mijn board in het meer liggen. Ik kijk omhoog en zie dat het andere deel in de boom hangt. Dat wordt dus lopen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen