Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • StarXKaulitz

    IK WIL WETEN HOE HIJ DAT GAAT DOEN!

    1 decennium geleden
  • syllie1992

    Ik ben benieuwd wat Tom van plan is!
    Geweldig geschreven!

    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • XhumAnLIENx

    Leuk hoofdstukje ben benieuwd naar Tom's plannetje! xx

    1 decennium geleden
  • ZeroGravity

    Wauw, dat lijkt me zooo cool. Om zo'n dag te hebben. Onze sportdag, bestaat uit softballen. En, oké, softballen is leuk, maar, omg. Windsurfen en abseilen. Awesome (=
    En. Ik snap echt níet waarom Bill zo doet. Ik hoop echt dat hij bijtrekt, en in ieder geval dat Toms plannetje gaat werken, want ik vind dat Tom het recht heeft om te weten waarom Bills humeur plotseling zo is omgeslagen. Ik vind het absurd hoe ze van het ene moment naar geweldig lief samen naar zo kunnen gaan. Ik begrijp het gewoon niet, i'm dying of curioity to know. Ya know? x)
    En. Ik lees Harry Potter. Way onnodige info
    Nu heb je echt vakantie en zo, toch? Officieel? WANT DAT IS COOL (baby) Ik ook wel, ongeveer. Nog twee weekjes niets doen, ik hoef in twee week nog maar drie dagen naar school, en dan voor proefwerkinzage en sportdag enzo. Of. Had ik dat al vertel. Waarschijnlijk wel.
    Maar zo oninteressant is mijn leven, weet je. Ik kan er niets aan doen. Ik ben zo oninteressant dat ik echt een loner ben, die alleen schrijft en muziek maakt. En ik ben er trots op om oninteressant te zijn. xD
    En nu ga ik er vandoor. Want, gewoon. Ik moet nog een stukje aftypen.
    Daaaaag <3

    1 decennium geleden
  • Istina

    Weetje, jouw hele dag van gisteren klinkt ontzettend gaaf!
    Leuk stukje, nu moet je wel weer snel verder gaan want ik wil meer!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen