Foto bij I want to look at the sea.

Ik keek in de spiegel en zag een vrouw staat met een hele mooie elegante jurk die perfect over haar dunne lichaam viel.
ze kon haas haar ogen niet geloven dat zij dit was, ze had de jurk van Marja haar pleegmoeder gekregen voor haar verjaardag.
Luna! kom je beneden je gasten kunnen er zo zijn.
Egt weer Marja altijd zo gehaast ze wal liever vandaag naar het strand gaan en lekker naar de zee kijken, het liefste zou ze nog meet een schip meegaan. Maar dat laat marja nooit gebeuren veel te veel piraten op de zee zegt ze dan.
Luna!! Kom dan schiet toch eens op, ze hoorde haar naar boven komen en naar binnen gaan. oooh wat ben je toch mooi het staat je echt goed. Dankjewel Marja. en ik knuffelde haar, ze hield me stevig vast ookal is het niet mijn echt moeder ik hield toch van haar, ze heeft me ook opgevoed terwijl ze me ook naar een weeshuis kon brengen maar dat deed ze niet dus daar ben ik haar heel erg dankbaar voor.
ik liep met marja mee naar beneden toen we net beneden waren hoorde we iemand al binnen komen het was mike onze buurjongen. He Luna Gefeliciteerd met je 17e verjaardag, hij gaf mij een luchtkusje en een verfrommelt pakketje. Ik hoop dat je het leuk vind het is van os allemaal, Dankjewel Mike, ik gaf hem ene knuffel, hij was mijn beste vriend op dit vervloekte eiland. ik maakt het pakketje open en haalde er ene ketting uit met ene witte steen eraan, wauw dit is egt mooi Mike dankjewel Ik deed hem meteen om, Niet wetende wat het zal doen met mij,
uuhm ik moet je er ook iets bij zeggen, hij aarzelde.... nou wat is er Mike . op de dag dat jij werd gegeven aan Marja door die vrouw gaf ze aan mijn vader die keting ze zij dat hij het aan jou moest geven als jij 17 was als ene soort herinering aan haar, de tranen rolde automatisch uit mijn ogen het gevoel dat ik iets heb van mijn moeder is egt geweldig alsof ik nu een cado van haar kreeg voor mijn verjaardag. Gaat het wel Luna, Ja... het ontroert mij alleen een beetje sorry, ik veedge de tranen weg en gooide het papiertje waar de keting inzag in de prullenbak.
de volgenmde gasten kwamen al snel, famillie enzo naja marja's fammilei maar dan ook toch mijn fammilie. de dag ging snel voorbij gewoon een normale verjaardag niks bijzonders.

Volgende dag..

kom Luna schiet toch eens op zo komen we er nooit!! ja hallo ik heb een rok jij een broek daar zit vele verschil in met het beklimmen van een berg, Ach stel je niet aan man, ik wil niet veel zeggen maar ik ben een vrouw. en ik keek boos naar boven waar nu Mike stond te grijnzen omdat ik het moeilijk had om met ene jurk te klimmen Goh...
Mike inplaats van daar te staan grijnzen kun je me ook helpen omhoog te komen.. Ja ja ik kom er al aan, hij pakte mijn hand en trok me zo omhoog, of ik was licht of hij was sterk.
snel Luna kom Rennen anders zijn ze al weg, ik ren zo hard als ik kan zei ik zo hard als ik konde. kijk ze zijn er nog. piraten.. Marja wilde niet dat ik ging kijken maar ik ben weggesluipt samen met Mike..
ik keek en zag de piraten de zeilen gereed maken voor vertrek 1 piraat viel me heel erg op hij had zijn haren in een staart en wite trui met een bruine broek aan, ik vond hem niet echt op een piraat lijken.. maar je weet maar nooit, hij keek mij kant uit en volgens mij zag hij me want hij lachte Hij lachte!! en blijkbaar zag mike dat ook want hij trekte me omlaag.. Ben je nou helemaal gek om te flirten met een piraat!. Fluisterde hij boos, je wilt neit weten wat ze met jou doen als ze je hebben. en Mike kon het weten zijn Oom is een piraat en iemand die jou zo zou neerschieten, Kapitein Barbossa....
Hé wat doen jullie hier zijn jullie helemaal gek, ojee betrapt door mike's vader. hij pakte ons bij de oren en sleepte ons mee, nog 1 keer en ik zal jullie vast binden om te voorkomen dat jullie weg sluipen weet je we.. de rest hoorde ik niet meer ik was in gedacht ik keek om en zag de piraat nog steeds kijken maar nu met ene grijns.. hij had iets. iets waarnaar ik verlangde net zoals ik naar de zee verlangde...


Reactie's:$ ik hoop dat het ene goed begin is hoop dat ik ook net zovele inspi heb voor de volgende hoofdstukken haha

Reageer (1)

  • ShadowNight

    oeeeeeeee verder ik kom niet van vakantie na ja gister

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen