Foto bij 66.

Willen de mensjes die dat nog niet gedaan hebben op deze poll stemmen. Er moeten 2 mensjes uit komen ;)


Ik bedek me net: De vriend van mijn broer, genaamd Fabian, komt volgende maand naar Nederland. xD. Ik zal hem nooit meer normaal aan kunnen kijken.

Hope P.O.V

*Droom
'Julia?'vroeg een stem achter me. 'Ja?'zei ik. 'Julia,'herhaalde hij weer. 'Ja?'zei ik lachend. 'Julia.''Oké, dit wordt irritant,'zei ik en ik draaide me om. 'Fabian, je bent een idioot,'zei ik. Hij sloeg z'n armen om me heen. 'Julia, kom schat.' (Yup, playertje xD)

Weer schrok ik wakker. Weer door hem. Collin liet me nooit meer alleen, wat ik op zich wel fijn vond. Ik voelde me bedreigd en durfde niks meer. De Cullens waren weer tijdelijk in het grote witte huis aan de rivier gaan wonen. Ik pakte mijn favoriete jurkje. 'Kom je mee naar het strand?'vroeg Collin. 'We hebben vanavond weer kampvuur. Er komen ook wat mensen uit Forks.'Ik knikte. Ik had best wel zin om weer even in een ontspannen omgeving te zijn. Iedereen was zo gespannen tegenwoordig, echt niet leuk.

-Dusssssssssssssssssss, ik vind dit wat minder, maar het is te warm om na te denken. Het is iets van 25 graden in de schaduw. O.o en ik ben zo dom om niet vanmiddag te gaan zwemmen met een paar vrienden... Intelligent hè?(A)-

Reageer (4)

  • IamRenesmee

    ja idd dom het was super leuk.
    jammer dat je niet mee was:(

    1 decennium geleden
  • Tweetybum

    Het is hier fucking 30 graden! Ik ga hier dood, en dan woon ik nog aan de kust in het Westland hea?! Gewoon niet normaal!!! Ging net effe boodschappen doen, nou, dat doe ik niet meer emt dit weer! Zit nu lekker binnen met een Cola met extra veel ijsklontjes en een waaier aan, HEER-LIJK!! xDxDxDxDxD

    XxX

    1 decennium geleden
  • xoxPrisxox

    Love it, bij ons is het iets van 35 graden, echt te warm! Ik ga zowat dood!

    1 decennium geleden
  • BeautyBitch

    haha ik vind het super
    snel veder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen