Foto bij Screw this day already...

Het is midden in de nacht en skate rustig naar mijn neef's huis. Ik ben de hele dag met Sarah geweest. We hebben mijn haar laten knippen. Het zit net tot over mijn schouders en het is nu ook donker bruin. De roze pluk is nog feller. Thuis dat doen is wel een slecht idee want het is er na een week alweer bijna uit. Gelukkig flipt mijn neef niet als hij dit ziet. Hem kan het geen ene moer schelen wat ik met me haar doe. Oké ik ben er bijna alleen nog even de straat door. Weet je eigenlijk heb ik niks meer van Jaws, Riley en David gehoord. Jaws kan ik hier gewoon zo maar tegen het lijf lopen. Ja ik ben ten sloten in Phoenix dus ik kan hem elk moment tegen komen. Ik mis ze alle drie echt heel erg. Riley en David het meest. Die twee zijn echt lief. En ook lekker gek. Eindelijk ben ik aan gekomen bij mijn neef's huis. Ik trap op de achterkant van mijn skateboard en pak hem dan vast. Mike staat al in de deur opening. 'Hé!, kleine! Hoe was het?' 'Was echt leuk zie mijn haar! Beter toch?' vraag ik aan hem. 'Ja inderdaad beter. Echt skater girl' knipoogt hij.

Het zon licht schijnt door het raam op mijn gezicht. 'Godver..! Kut zon licht!' mompel ik. Ik duw mezelf omhoog en rek me uit. Ik mompel iets in het Spaans. Dit is ook een van de redenen waarom ik wil en kan studeren. Ik ben misschien een skater en meestal kan school ze niks schelen maar mij wel. Als skaten niks wordt heb ik school altijd nog. Op zich zie ik er niet zo slim uit maar als het er op neer kom kan ik echt slim zijn.
Oh gadver ik voel me best wel bagger vandaag. Had denk ik niet zoveel Red Bull moeten drinken. Dan heb ik vaak de volgende dag hoofdpijn.
Gewoon vijf blikjes. Ik kwam om één uur thuis en sliep pas om half vijf.
En het is nu? Geen idee. Ik voel onder het kussen of mijn Blackberry daar ergens licht. Yes gevonden. Ik haal hem eronder vandaan en zie dat het half één is. Zo er maar eens uit denk ik. Ook al voel ik me bagger.
'Jennifer!? Kom is!' roept Mike van beneden.

Reageer (1)

  • Groningen

    achterkant skateboard = tail(staart)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen