Foto bij Chapter OO5

'Goed, heel goed. Chloë.' zei Lord Voldemort.

Chloë tikte ongeïnteresseerd en geïrriteerd met haar hakken op het beton van het perron. De Hogwarts Express stond al klaar en de stoom maakte het perron een beetje grijzig. Achter zich hoorde Chloë haar naam geroepen worden, en ze draaide zich om. Gelijk werd ze in een omhelzing getrokken door Lauren.
'Hola Tia Buena!' werd er in haar oor geroepen.
'Hola Lo Bueno!' riep Chloë terug. Ze hield haar vriendin op een arm lengte afstand. Haar blauwe ogen stonden vrolijk, haar huid was nog meer gekleurd en er waren een paar sproetjes ontstaan door de zon rondom haar neus.
'Je ziet er geweldig uit!' riep Lauren. Chloë had zich modieus gekleed. Een witte short, wit hemdje met een blauwe blouse en haar bruine leren tas.
'Dankje, jij ook trouwens.' zei Chloë. Lauren droeg een licht blauwe skinny jeans, met een roze topje. Aan haar arm bungelde een witte tas.
'Danku veel! Maar, waar is Sam? Ze moet zo komen, over een paar minuten vertrekken we al!' zei Lauren. Als een gek begon was ze het perron af te speuren naar de bekende rode haren.
'Chillax Lau, ze komt echt wel. Je kent Sam, altijd te laat. Laten wij nou even een plekje uitzoeken.' zei Chloë terwijl ze haar vriendin langzaam naar de trein begon te trekken.
'Je zal wel gelijk hebben.' zei Lauren met een zucht. Chloë's koffers werden aan boord gebracht door een aardige man. Chloë zette haar koffers aan de kant en begon door de vele gangen naar een lege cabine. Na vele mensen te hebben gestoord door de deuren te openen, vond ze er eindelijk een. Ze liet zich op de bank ploffen en binnen een minuut zat Lauren tegenover haar.
'Sam, Sam, Sam. Waar blijf je nou?' zei Chloë hoofdschuddend.
'Daar!' riep Lauren terwijl ze haar gemanicuurde vinger tegen het raam drukte. Inderdaad, daar tussen de vele mensen, slepend met twee koffers, liep Sam. Haar heupen wiegde heen en weer terwijl ze perron domineerde. Haar koffers werden aan boord gehesen waarna ze uit het beeld verdween.
'Maar hoe was jouw vakantie nou eigenlijk?' vroeg Chloë.
'Super! Sam en ik zijn elke dag naar het strand geweest. Feesten, drinken, jongens, alles! Maar geen vast vriendje, daar ben ik niet aan toe.' vertelde Lauren. Chloë zuchtte, denkend aan de onmogelijke taak die haar te wachten stond. Ze had Lauren en Sam gelijk verteld over het plan en alles wat er die avond gebeurt was. De twee hadden geschokt gereageerd over het feit dat hun vriendin nu een Death Eather was. Haar linker arm deed soms nog een beetje pijn, maar die avond had ze écht tranen met tuiten gehuild. Nu zat er een blauw sjaaltje omheen gebonden, zodat het onmogelijk was om te zien.
'Good day ladies!' riep Sam terwijl ze de cabine in kwam. Ze liet zich naast Lauren ploffen.
'Hi Sam!' riep Chloë.
'Dus, nog wat gemist in de tijd dat ik er nog niet was?' vroeg Sam, terwijl ze Hogwarts Express langzaam begon te bewegen.
'Nope, maar Chloë hier heeft ons nog veel uit te leggen. Zoals: Hoe ga jij je in godsnaam gedragen als Malfoy's vriendinnetje?' vroeg Lauren.
'Ik heb echt werkelijk géén idee! Maar dat is niet het enige wat me tot nu toe zorgen om maak. Ook het feit dat ik me moet gaan gedragen zoals mijn moeder en de Dark Lord willen. Dus als een echte Lestrange. Wat ik overig niet ben.' vertelde Chloë.
'Wat?! Dat heb je nog niet verteld!' riep Sam.
'Goh, no shit Sherlock. Maar ik ga jullie het hele verhaal nu vertellen.' zei Chloë.

Reageer (1)

  • SuperrCarrot

    zoals gewoonlijk SU PER geschreven!!!
    heeeeel erg snle verder please (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen