Ik had beloofd, maar wel kort want ik moet naar school :'(

Nadat ik weer had gegild en Ralf had begrepen dat ik ook in groep 32 zat, had ik hem verteld over alle leraren. Maar dan wel met de allerbeste roddels die er op school rondhingen.
Inmiddels waren we bij mijn huis aangekomen. "Enne, Rick & Roel?" vroeg ik. "Verhuizen die ook mee?". "Tja, die zouden een paar straten naast ons gaan wonen." antwoorde Ralf. "Nou, hier woon ik..." zei ik, terwijl mijn mond langzaam openviel van verbazing. "Wtf, zijn dat je broers niet?" vroeg ik lachend. "Nou ja, daar lijkt het wel op..." antwoorde hij al net zo verbaasd. Ik herinnerde dat 2 huizen naast ons huis een huis te koop stond. "Komen ze misschien wonen op nummer 91?" vroeg ik, terwijl ik nog steeds met half-open-mond naar de 2 jongens staarde. "He ja, nu je het zegt!" riep Ralf. "Gelukkig maar, dan heb ik een goede reden om je vaker te zien!" zei hij er nog achteraan.

Reageer (1)

  • Melizzjee

    Hahaha genius!! Ik zou ook wel willen dat rick of roel 2 huizen verderop hier kwamen Wonen:o wss much better dan de mensen die er nu wonen!:) nja nog suc6 op school eennuuhh !! Snel Verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen