Foto bij Part Seven

31-05-2011


Ik voelde me er best wel schuldig over dat ik zo veel aan Tom had gedacht sinds ik was beginnen daten met Jay. Om mijn geweten te sussen had ik mezelf wijs gemaakt dat me dat zou helpen in onze relatie en dat ik zo Tom kon vergeten.

Ik zette mijn hoofdtelefoon af en volgde Jared uit de studio. “Dat hebben we weer eens goed gedaan,” grijnsde hij en ging recht op de kamer af waar het ontbijt stond. “As usual,” pochte ik nep. “Wie bedoelde je met de special guests van morgen? Waarom weet ik weer niets?” We schoven aan bij het ontbijt. “Ik weet het ook nog maar van daarnet. & ze komen niet bij ons. Ze komen tussen 9 en 10 bij Kevin,” Whauw, wat had hij me weer verder geholpen. Ik nam een croissant en een glas fruitsap en volgde hem naar het tafeltje waar we altijd gingen zitten.

“Wie zijn het nou?” lachte ik. “Die tweeling van Tokio Hotel,” Ik werd overspoelt door een gemengd gevoel. “Wat?!” “Tokio Hotel,” antwoordde hij droog. “Dat meen je niet,” “Het is te vroeg voor grapjes Em,”

---
Speciaal omdat mijn examens erop zitten en het nu écht vakantie is krijgen jullie twee delen =D
Veel leesplezier?
Reacies maken het altijd leuker ^^ *hint hint*

Reageer (2)

  • Mikrokosmos

    verderrrr ;d

    1 decennium geleden
  • Assje

    Vandaag had ik mijn laatste examen, dus is mijn vakantie ook al begonnen. (yeah) Ik moet juist nog eens naar school voor mijn rapport op te halen & mijn boeken in te dienen en maandag heb ik een sportdag in Oostende waar ik tótaaaaal geen zin in heb.. :(
    Gaat Ze de tweeling tegenkomen? :O en hoe zouden ze dan reageren? :S
    Ga je snel verder alsjeblief? (flower)
    (H) (K)
    -xxx-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen