Foto bij OO4

Now you're a storyteller you might think you are without responsibility
But in directions, actions and words
Cause and effect
You need consistency

Angelica Heaven

Angelica's aandacht was getrokken door de manier waarop ze de naam zei. Alsof het ging om een dreiging van immense grote, maar ook alsof de bekende mensen waren, of de koningin.
'Well...tell me.' fluisterde Angelica. Lindsay viste haar roze Black Berry uit haar beige handtas en begon druk door al haar afbeeldingen te scrollen. Na de juiste afbeelding gevonden te hebben liet ze hem mij zien. Op de foto was een prachtig blond meisje te zien. Een mooi, dun figuur waardoor elk meisje een deuk in haar zelfvertrouwen zou krijgen.
'Dit is Rosalie Hale.' zei Lindsay. Voordat Angelica een beter beeld kon krijgen van het meisje, was de volgende foto al verschenen. Dit keer een brede jongen. Hij was gespierd, maar nogsteeds dun en iemand die zich niet makkelijk liet verslaan. Zijn haar was donker met een kleine krul erin.
'Emmett Cullen. Hij is samen met Rosalie. Raar hè?! Maarja, ze zijn allemaal toch al geadopteerd. Waarschijnlijk kan het dan.' zei Lindsay. De volgende was een blonde jongen. Hij was blond, net zo blond als Rosalie. Hij was langer en slanker dan Emmett, maar dag zag er toch sterk uit.
'De tweelingbroer van Rosaline Hale, Jasper Hale. Je moet je maar niet veel van hem aantrekken. Hij ziet er altijd uit alsof hij pijn heeft, heel vaag.' zei Lindsay. Het volgende meisje deed Angelica denken aan Tinkerbel. Ze was klein, elfachtig, en dun. Haar donkere haar was kort en stond verschillende kanten op. Op haar lippen lag een dunne glimlach terwijl ze naar Jasper keek.
'Die hebben zeker ook wat?' vroeg Angelica.
'Jep, raar hè? Alice en Jasper.Ik kan het maar niet beseffen. Ze wonen hier al twee jaar, maar nogsteeds is het raar. Maar, nu. De kers op de taart. De absolute hunk van deze school. Edward Cullen.' zei Lindsay. Toen zijn foto in beeld kwam begon de interesse bij Angelica pas echt. Zijn warrige, bronzen, haar stond perfect bij zijn jukbeenderen. Hij was lang, en gespierd. De eerste gedachte die bij Angelica opkwam was dat hij leek alsof hij een engel was. Maar, dat deden ze allemaal. Een ding viel pas echt op. Hun lichte huid, gecombineerd met gouden ogen. Die laatste waren het raarst. Angelica had nooit gehoord van mensen met andere kleur ogen dan de standaard. Behalve de engelen dan, van wie de oogkleur kon veranderen van licht naar donker.
'Ze zijn knap hè? Maar je moet weten dat ze een beetje op zichzelf zijn. Ze zijn geadopteerd door dokter Carlisle Cullen en zijn vrouw Esme Cullen. Ze wonen diep in de bossen en gaan altijd kamperen als de zon schijnt. Ze dragen altijd modieuze kleding, en die auto's! Supermodern!' zei Lindsay.
'Mevrouw Heavens, Mevrouw Mellows. Zouden jullie alsjullieblieft jullie monden dicht willen houden?' vroeg de lerares. De twee meisjes knikte.
Angelica fronste haar wenkbrauwen. Er was iets aan deze familie wat haar niet helemaal geruststelde.

Reageer (2)

  • HelenaLove

    Geweldig stuk.
    En wel opletten he meiden (A)
    Snel verder

    1 decennium geleden
  • Lucid

    Ik sprong een gat in de lucht toen ik zag dat je een nieuw chapter had!
    Het is weer zo geweldig als altijd <3
    Wow, Lindsay heeft gewoon foto's van ze!
    Zou ik ook hebben gedaan hoor (:
    Snel Verder meid! <3
    -xx-hvj

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen