~Justin Drew Bieber
We waren al weer een paar weken verder, tot nu toe had ik nog geen sms gehad, en Angel had gesmst dat er niet zo veel mensen vanaf wisten. ik zit verveel naar de tv te kijken toen ik een sms kreeg.
Ontvanger: Angel
ik denk dat de problemen eraan komen. xxA

Dit was in een woord kut, natuurlijk wilde ik niets liever dan dat ze met me mee ging, maar voor haar zal het niet goed zijn.
Afzender: Angel
en nu? Moeten we je komen halen? xxxJ

ik stond op en liep naar mijn bed. Toen ik mijn telefoon weer hoorde haalde ik hem zo snel mogelijk uit mijn broekzak.
Ontvanger: Angel
zodra we meer weten BEL ik je, als ik je bel moet je me komen halen. xxA

als ze belt, moest ik haar halen, als ze belt moest ik haar halen. Ze had nog nooit gebeld. "Justin kom je? We gaan even de stad in" hoorde ik mijn moeder roepen. "ik kom" snel deed ik mijn telefoon terug in mijn zak en liep ik naar de deur van de bus. ik sprong eruit en liep achter mijn moeder aan naar de rest.
"zullen we terug gaan?" vroeg Scooter na een tijdje. Ik knikte. We liepen rustig terug, totdat er een paar fans achter ons aankwam. Ik hoorde Scooter zuchten waardoor ik begon te lachen. Scooter vond het nooit leuk als er fans achter ons aankwamen terwijl we gewoon aan het lopen waren, op sommige momenten was ik het met hem eens, maar meestal vond ik het geweldig. Toen we eenmaal terug waren bij de bussen ging ik zitten. "hier" Kenny gooiden me een blikje cola aan. "dankje" ik opende het blikje en nam een grote slok, toen ik het wilde door slikken ging mijn telefoon af waardoor ik bijna stikte. Snel slikte ik het door en haalde mijn telefoon tevoorschijn. inkomende oproep: Angel



oke, dit hoofdstuk heb ik niet gemaakt, dit hoofdstuk is gemaakt dood normal dus als jullie nu eens lief doen voor haar en ook even haar verhaal lezen i remember every word that you said. 'Justin Bieber'

Reageer (1)

  • Normal

    Als je weer hulp nodig heb met je verhaal moet je het zeggen! I'm here for you <33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen