Foto bij Rewind Part Six

26-09-2007


“Succes lieverd” glimlachte mama en kuste mijn wang. “Tot straks,” glimlachte ik en liep de deur uit. Ik stapte de oprit af, richting de bushalte. De universiteit was te ver om met de fiets te gaan en het zag er eigenlijk naar uit dat het zou gaan regenen. Ik had er ongelooflijk veel zin in. Vandaag begonnen mijn studies journalistiek. Ik had niet lang moeten twijfelen. Journalistiek was iets wat ik gewoon altijd al wou doen. Als er iets was wat ik graag deed was praten, schrijven en subtiel alle kleine details uit iedereen lospeuteren. Ik ging op het bankje van de halte zitten en wachtte op de bus. Nog voor de bus er aan kwam begon de regen met bakken uit de lucht te vallen. Ik trok de kap van mijn jasje over mijn hoofd en ritste het tot boven dicht. Kom op waar bleef de bus nu! Oh Emma, waarom luister je ook nooit als je moeder je zegt om een paraplu mee te nemen?! Ik trappelde ongeduldig heen en weer. Ik ging op zoek naar mijn gsm toen ik de ringtone hoorde. Tom zijn naam verscheen op de display. ‘Een nieuw bericht ontvangen’. Succes met je eerste dag, hopelijk is het beter dan het weer! Er speelde een grijns om mijn lippen. Dankjewel! & laten we hopen dat ik op tijd ben, in tegenstelling tot de bus, grmpff Mijn haar plakte aan mijn gezicht en ik voelde hoe mijn mascara uitliep. Ik wist het! Ik had waterproof moeten nemen! Ik keek op toen er een auto voor me stopte. “Kom je nog waterrat?” Ik lachte en liep naar het portier. “Je bent een schat,” glimlachte ik en boog me naar hem toe om zijn wang te zoenen. “Weet ik wel,” knipoogde hij en reed de straat uit. “Altijd even bescheiden, hè Tom,” “Altijd,” lachte hij.


---
Is het altijd duidelijk als het een rewind is en wanneer het heden? Het volgende deel dat online zal komen is ofwel vanavond of wel pas woensdagnamiddag want ik heb de komende drie dagen nog drie hele zware examens waar ik echt moet door zijn aangezien het mijn hoofdvakken zijn.
Morgen biochemie O_O Als iemand is kent van celademhaling stuur mij dan een privébericht (of hoe dat hier ook noemt) want ik snap er namelijk niets van!
Reactiiiess? (doeg)
Liiefs, Elke <3

Reageer (2)

  • IamCrazy

    Snel verder!
    <3.

    1 decennium geleden
  • Assje

    Zo lief van Tom :)
    Ik wou dat ik iets van celademhaling wist, maar we zien dat pas volgend jaar :S
    (H) (K)
    - xxx-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen