'Bieber, waarom moet je mijn zon verpesten?' vroeg ik en keek hem aan. 'Omdat ik het leuk vind.' zei hij en keek naast me. 'Was je met haar op de kermis?' vroeg hij en ik schudde me hoofd. 'met mn zus.' zei ik en hij knikte. 'Moet jij niet werken?' vroeg ik en hij schudde zijn hoofd. 'ik heb vrij, ik werk van 10 uur tot 2 uur.' zei hij en ik knikte. 'Justin kom !!' riep iemand van dichtbij. 'Ik hoor je wel.' zei hij en ging recht staan. 'Ik zie je nog wel.' zei hij en liep weg naar een jongen. 'Wie is die lekkere Chick?' vroeg die jongen iets te hard. 'Dude, ik kan je horen.' zei ik zuchtend. 'Niet over jou, over die naast je.' zei hij en meteen kwam Mellany overeind. 'ikke !' riep ze en keek hem met grote ogen aan. Hij bloosde en Mellany keek me aan. 'ja dus..' zei ze en lachte. 'Flirttime.' zei ze en ik lachte. We gingen verder zonnen.

~ tijds sprong 6 uur. ~

'Kom dan gaan we weg, het is al laat.' zei Mellany en ik knikte. We stonden op, pakte alles in en liepen naar huis. 'Doei !!' riep ik en mellany zwaaide. Ik liep de hoek om en ik boste tegen iemand op. 'Auw, kan je niet uitkijken?' vroeg ik boos toen ik tegen de muur aankwam. 'Sorry had je niet gezien.' zei een stem. ik keek en zag dat het Justin is. 'Jou kom ik ook overal tegen hé?' vroeg ik en hij knikte met een grijns. 'Ik ben mijn tas vergeten op het strand, wil je mee, ik woon schuin tegenover jou.' zei hij en ik knikte. 'waarom heb ik jou dan hier nooit eerder gezien?' vroeg ik toen we zijn tas hadden. 'Omdat ik hier niet woon, maar het is nu eigenlijk mijn vakantie huis, Mijn beste vriend Chaz woont hier, dus ik denk dat ik heel vak hier ben.' zei hij in 1 adem en ik lachte. 'Ik zie je morgen misschien.' zei ik en stak over. Ik deed mijn sleutel in het slot en stapte binnen. 'Ben thuis !' riep ik en gooide de deur dicht. Ik liep naar de woonkamer en daar zat mijn moeder op de bank. 'Waar zijn papa en Jasmine?' vroeg ik en ze keek me dood aan. 'ik ben met papa gescheiden en Jasmine ging met hem mee.' zei ze dood normaal en ik knikte. Ik haatte mijn vader, en Jasmine was weer zijn lieveling. 'en ik heb een hondje voor je gekocht.' zei ze en haalde een hondje tevoorschijn. het was een kleine golden retriever. Ik lachte en ging op mijn hurken zitten. 'wat is ze schattig !!' zei ik en ze knikte. 'Heeft ze een naam?' vroeg ik en ze schudde haar hoofd. 'ik noem jou Lizzy.' zei ik en aaide haar.

Mijn nieuwe eigendom ! :D

Reageer (2)

  • xBoyfriend

    super leuk verhaal!! :D

    1 decennium geleden
  • CuzYolo

    Al een leuk begin van het verhaal!(Y) Alleen je had de scheiding beter uitkunnen drukken.. maar verder wel leuk verhaal :). verder!!(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen