Even bleef ik op de gang huilen. Wat had ik nou gezegd? dacht ik bij mezelf. Maar ik wist dat de bel zo ging voor de volgende les dus ging ik terug naar het lokaal, pakte al mijn spullen en liep weg. de leraar wilde nog achter mij aankomen maar zag dat ik erg overstuur was. "ik meld me af." zei ik toen ik het lokaal uitliep. ik ging gelijk naar buiten justin zoeken. Maar ik kon hem nergens vinden. ik probeerde hem maar nog is een keer te bellen. "neem op justin....."zei ik tegen mezelf. 'dit is de voicemail van ..' ik kreeg weer tranen in mijn ogen. Ik voelde dat ik moest huilen. Waar moet ik dan zoeken? ik ben overal geweest.
En toen wist ik het, Bij Jasmine! * toevallig * was zei ook in nederland deze week. Gelijk belde ik pattie op en vroeg in welk hotel Jasmine nu zit."in het AC hotel in Rotterdam." zei pattie. "oke dankje, ik ga gelijk daar naartoe, ik hoop nu wel dat Justin daar is. doeg." "oke, ik ga even met kenny en scooter zoeken in de buurt, als hij in een uur nog niks van zich heb laten horen, schakel ik de politie in, bel me. doei".
zo pakte ik gelijk de metro en ging ik naar het AC hotel. Toen ik daar aankwam ging ik gelijk naar de balie en vroeg ik in welke kamer Jasmine Villegas zit. "Sorry maar dat mogen wij niet zeggen." "Weten jullie wel of er toevallig een jongen langs kwam met een rood shirt en een pet op?"
"Ja! die kwam ook voor Jasmine zei hij, we lieten hem niet gaan toen Jasmine zelf kwam. hij is nu bij haar denk ik."
"ohh pleaseeeeee , zeg me het nummer van de kamer! Dat was JustinBieber mijn vriendje! en Jasmine pakt hem af!"
"Jah, dat zeggen ze allemaal."
"Ik ga wel alle kamers af, dit mag ik niet laten gebeuren."
"pffff, oke kamer B9 67, nou goed?" "Heel erg bedankt!!"
Ik rende zo hard als ik kon naar kamer B9 67, toen ik de deur opendeed, wist ik niet wat ik zag! ..


Ik zag jasmine dichterbij justin komen. Ik wist wat er ging gebeuren en toch bleef ik kijken. Ik verstond niet alles wat ze zeiden maar wat ik duidelijk hoorde was; "vergeet die Jenni,ze geeft toch niet om je, dat heb je toch gemerkt?" "ik weet niet of ik dit wel wil Jasmine..maar.." zei justin en voordat hij zijn zin kon afmaken zoende Jasmine hem! En Justin liet het toe! Nu was het genoeg . Dit kan ik niet aanzien. Huilend rende ik naar buiten. Ik had geen vriendinnen waar ik mijn verhaal tegen kon vertellen. Dus belde ik pattie. "pattie wil je me asjebliefd komen halen . justin is bij Jasmine.." " ja tuurlijk jenni, ben je bij het AC hotel?" " ja daar ben ik." "oke ik kom er gelijk aan,vertel me zometeen alles." "oke maar beloof me dat je niet boos op mij of justin wordt." "oke. Tot zo"

Reageer (1)

  • iBiebsMinute

    peeopleee, ik zie dat jullie lezen,
    maar zouden julliee een bericht willen plaatsen of het goed is en of ik verder moet ? (:


    xx.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen