Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • YaraMusique

    #01 - jij kan supergoed schrijven

    #02 - hij is een eikel
    #03 - ze doet er goed aan het hem nooit te vergeven :O

    1 decennium geleden
  • NinzzXx

    zoo zielig :o :( jongens zijn soms zooo erg as t op seks aan komt :O
    tssssss,... go liam nu? :D x

    1 decennium geleden
  • Stilinskis

    It's friggin Liam time !!!

    1 decennium geleden
  • Taehyung

    Omfg, dit is dus echt heeeeel erg zielig. Harry, als je niet zo ongelofelijk knap en alles was geweest op deze foto hierboven, was ik persoonlijk naar je toe gekomen en stiekem, als ik dit echt zou kunnen, dan zat ik nu al naast je, hihi. Neeeee, echt, omfg, je schrijft zo prachtig, ongelofelijk mooi en alles, dit verhaaal verdiend echt in de top te staan, ik zit hier half te janken, echt. Nog net geen tranen! Wauwie, echt, omfg, ik ben helemaal sprakeloos en toch vind ik dat ze weer samen moeten komen, give him a second chance? (: Snel verderrrrr, :9~

    1 decennium geleden
  • Westwood

    Oké. Ik ben aan het huilen. Er ligt een traan op mijn bureau. Shit. Fack. Ik ben aan het bibberen. Ik kan echt eventjes niet typen, maar toch ga ik dat doen want, ja, ik wil dat je mijn rechtstreekse reactie krijgt xd! Ohgod. Harry, ik ga jou slaan. Echt waar. Zoiets doe je niet! (LOL NAOMI MOET HEM SLAAN! LAAT NAOMI HEM SLAAN!) Ohgod. Ik denk dat mijn reactie wel bewijst hoe goed jij kan schreven, want serieus, ik ben echt zo jaloers op jou! Dank je voor de waarschuwing, by the way, maar hij heeft niet geholpen xd. Ohgod, ik bibber nog steeds. Je wilt niet weten hoeveel typfouten ik daardoor gemaakt heb xd.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen