HALLOOOOOOO LIEVE MENSJEEESS!! Ja, ik heb VRIJ. Grapje. Nee ik heb deze week echt zo'n verneukte week achter de rug. Ik moest vandaag 3 presentaties doen. En dinsdag moest ik er 1. Vandaag ziek naar huis gegaan en moet volgende week in de toetsweek een bio toets inhalen. Ik ben ZOO moe. Echt elke avond om half 1 of later pas slapen.. Ik geef toe. Ik kan best tegen laat naar bed gaan. Maar 6 dagen achter elkaar word iets TE voor mij. En maandag op dinsdag heb ik helemaal niet geslapen O__o Maar goed. Buiten dat. Nog een leuke ruzie gehad. Een vriendin denkt dat ze alles is. Ik moet doen wat ze zegt. Heeft gezegd dat ik haar niet aankan. Daarna waarom een andere vriend die ik al 11 jaar ken, steun zoekt bij mij want ik kan haar niet aan en ik ben niks waard. Lik toch mn schoenzolen vies vuil wijf. Zooooo =D Maar zij moest met 2 presentaties meedoen. Maar die jongen en ik hebben alles opgelost. Dus ALLES is ons cijfer. Genaaid he? Maaaaaaaargoed. Het deel zal slecht zijn. Maar ik kan gewoon niet langer wachten met er 1 te activeren omdat ik het gevoel heb dat het moet. BEHHHHHHH =)


#Fact: Ik speel al sinds mijn 7e piano/keyboard. Ik ben er rond mijn 12e afgegaan omdat ik er geen bal meer aan vond. Nu kan ik mezelf best voor mijn kop slaan omdat ik verder had gewild.. Poep!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • DrBieber

    I like ittt!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen