Foto bij OO3

15 abo's!
Here we go again! (A)

Angelica Heaven

Na een half uurtje gedwaald te hebben door de school gangen, kwam Angelica eindelijk bij haar kluisje, 154, aan. Met een vloeiende beweging, draaide ze de knop totdat het mintgroen deurtje open sprong.
Zonder een blik op haar rooster te wagen, omdat haar geheugen toch meesterlijk goed is, stopte ze de goede boeken in haar tas en de andere in het kluisje. Daarna gooide ze het deurtje weer dicht.
'Hey!' hoorde ze een vrolijke stem vanachter haar komen. Ze draaide zich om en keek recht in twee bruine ogen die haar vrolijk aankeken. Het was een meisje van Angelica's leeftijd, met bruine haren en een goede kledingstijl.
'Hay?' begon Angelica twijfelend.
'Ik ben Linday. En ik moet zeggen dat jouw opkomst op het schoolplein echt spectaculair was!' zei het meisje. Een glimlach verscheen op Angelica's gezicht.
'Dankje, het scheen inderdaad wel veel aandacht te trekken. Mijn naam is Angelica trouwens.' antwoorde ze.
'Haha, echt wel. In plaats van de normale aandachttrekkers, de Cullens, keek iedereen naar het nieuwe meisje.' zei Lindsay. Het gesprek van de twee meiden werd onderbroken door een luide schoolbel die door de gangen heen schalmde.
'Ai, ehm...ik moet naar lokaal 54a. Enig idee waar dat is?' vroeg Angelica.
'Ja! Dan hebben we samen History! Geweldig! Volg mij maar.' zei Lindsay. Angelica hing haar tas over haar schouder en liep met Lindsay mee. Onderweg praatte Lindsay haar de oren van het hoofd over haar vriendinnen, ouders, huisdieren en de school. Ze vertelde wie er hot en not waren. Wie met wie date en voor wie je op moest passen.
Een paar minuten later kwamen we aan bij het lokaal. Lindsay nam plaats achterin en beloofde de plaats naast haar vrij te houden. Angelica liep naar de lerares die al een heel verhaal uit aan het schrijven was op het bord. Die keek om toen Angelica met haar hakken verveeld begon te tikken.
'Hallo? Kan ik je helpen?' vroeg de vrouw.
'Ja graag, mijn naam is Angelica Heaven. Ik ben een nieuwe leerlinge, en van de aardige mevrouw bij de administratie moest ik dit door u laten tekenen?' vroeg Angelica terwijl ze het gele papiertje uit haar tas haalde en naar voren toe stak.
'Ow ja, de nieuwe.' de vrouw tekende het papiertje en gaf haar nog een kort knikje voordat ze zich weer terugkeerde naar het bord. Angelica fronsde even, maar toen begon ze maar naar Lindsay toe te lopen.
'Er zijn trouwens nog een paar mensen waarover ik je moet vertellen.' Zei Lindsay. Ze keek rond en boog toen naar Angelica toe.
'De Cullens.'

Reageer (3)

  • Lucid

    Cullens! Yeah<3
    Sorry dat ik het zo laat lees, dat is het nadeel van ziek zien ):
    Ik brand van nieuwsgierigheid dus snel verder!<3
    xxx

    1 decennium geleden
  • kelke97

    je schrijft echt super goed,ssnel verder(flower)

    1 decennium geleden
  • HelenaLove

    Nou, laat het verhaal over de cullens maar horen.
    Snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen