Foto bij Almost there

Morgen en Zaterdag komen er geen nieuwe deeltjes online. Want ik ben zaterdag jarige:D en morgen ga ik het alvast vieren met mijn schatje(H):$

'Maar hoezo dacht je dat ik een scence girl was?' 'Oww vanwege die roze plukken in je haar ,neus piercing, lip piercing en doe je tong is naar buiten' Ik doe wat hij zegt en ik steek mijn tong uit. Hij legt een vinger onder mijn kin en tilt mijn hoofd op. 'Ja zo te zien ook een tong piercing' lacht hij. 'En mag ik dan wel vragen wat voor piercings jij allemaal hebt?' Hij knikt 'Ik heb een tong piercing, een lip piercing, bij mijn wenkbrauw en eentje bij mij vriend daar beneden' Meteen kijk hem met groten ogen aan als hij het laatste gezegd heeft. 'Serieus?!' roep ik. Hij begint te lachen en knikt. 'Je spoort niet' Dan slaat hij een arm om mijn nek heen en zijn hand legt hij op mijn rechter schouder. Ik schud mijn hoofd. We komen aan bij het busstation en zien dat de bus al bijna weg gaat. Snel rennen we naar de bus en stappen op het laatste moment in. Gelukkig is hij bijna leeg op één man na en de buschauffeur. Jay en ik gaan helemaal achter aan zitten. De man kijkt ons best eng aan. 'Die man staart ons echt eng aan' fluister ik in Jay 's oor. 'Misschien kijkt hij ons zo aan omdat we er anders uit zien' 'Hoe bedoel je anders?' vraag ik verbaasd. 'Onze haren, kleding stijl... dat vinden ze anders' lacht hij een beetje. Ik knik en kijkt dan voor me uit. De bus rijdt al een tijdje. Maar stopt dan bij het treinstation. 'Kom we nemen de trein naar Phoenix' zegt Jay en trekt me de bus uit. Met z'n tweeën rennen we het perron op naar de trein die we moeten hebben. 'Zwart rijden dus?' lach ik. 'Ja doe ik zo vaak. Dat het lieve kleine meisje dat niet doet' zegt hij, trekt de beanie van mijn hoofd en schud met zijn hand door mijn haar. 'Doe niet!' Ik geef hem een duw en begint met lachen. Best wel raar ik ken hem nog maar net een uur of zo en het lijkt al alsof we elkaar langer kennen. Dit is echt een mooi begin voor een vriendschap.

De trein stopt op Phoenix centraal station. Ik en Jay stappen uit en lopen het station af. 'Maar waar moet je eigenlijk heen?' vraagt hij. 'Ik moet hier naar toe' Ik pak het briefje met het adres uit mijn zak en laat het zien. 'Daar vlakbij moet ik ook zijn. Mijn oom woont daar vlakbij' Jay en ik lopen een kant op terwijl we niet weten welke kant we op moeten. Na een lange stilte zeg hij 'Je neef heeft echt een vet huis. Het is groot en mooi. Oh ja en hij heeft een eigen skatepark. Een indoor en outdoor' Verbaasd kijk ik hem aan. 'Serieus? Dat is echt vet' glimlach ik. 'Volgens mij is hij ook best wel rijk' Mijn glimlach wordt steeds breder en breder. Mijn neef heeft een groot skate park. Binnen en buiten? Zo vet! Ik kan gewoon skaten wanneer ik wil. Zonder dat er politie komt hoop ik. En een groot huis? Zeker een villa? Ik heb echt geluk met zo'n neef!

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen