Foto bij Part Five

29-05-2011


Het begint vast wel saai te worden hé al die flashbacks? En jullie willen vast weten wanneer ik nou net hopeloos verliefd werd en wie de gelukkige was? Dat die gelukkige Tom Kaulitz was, moest ik vast al niet meer vertellen, maar natuurlijk gebeurde het niet zomaar. Het was zomervakantie en de komende maand augustus zaten Tay en ik zowat elke dag in onze tuin. Afgezien van het feit dat de tweeling ons verteld had dat ze innies waren zaten ze verbazingwekkend veel in ònze tuin. Er was nooit echt toenadering geweest van Toms kant, ook al wist ik dat hij had zitten rotzooien met mijn zus, en ik voelde ook niet echt een aantrekking tot hem. Tot op die ene morgen in september dat ik naar de universiteit trok en het water met bakken uit de lucht viel.

Oh ja, wanneer we ontdekt hebben dat ze beroemd zijn? Het ging ongeveer zo.


Ik opende de reacties op mijn foto met Tom, Bill en mijn zus. Ik had mijn bloglezers voorgesteld aan mijn buurjongens en al snel had ik reactie gekregen. Ik durfde te wedden dat het Lilly was om openbaar te maken dat ze Tom een totale hottie vond en dat ze er dan totaal niet aan had gedacht dat iedereen het kon lezen. Tot mijn grote verbazing had Drew –de extravagante jongen met make-up uit mijn klas, waarvan iedereen dacht dat hij homo was maar niemand het durfde vragen- gereageerd. Naarmate ik verder las raakte ik meer en meer in de war. ‘Oh mijn god Emma! Weet je niet wie dat zijn?!’ Du-uh , dacht ik, het zijn mijn buurjongens! ‘Je woont f*cking naar Bill en Tom Kaulitz van Tokio Hotel!’ Ik had niet eens verder gelezen, maar een tweede tabblad geopend en hun band gegoogled, om achteraf hysterisch Taylor te roepen en te tonen wat ik net ontdekt had.

Dat was dus het moment waarop ik het ontdekte en vreemd genoeg nam ik het hen niet kwalijk. Ik had hen vast heel anders bekeken als ze meteen kwamen aanzetten dat ze in één van de bekendste bands van Duitsland zaten. De dag erna, toen mama naar de winkel was en papa gaan werken, waren Taylor en ik mama haar nieuwe bloemen aan het planten toen ze onze tuin inliepen.

‘Hey supersterren,’ grijnsde ik en kneedde een klomp natte aarde –het had geregend vannacht- kapot. Ze keken elkaar wat in de war aan. Als ze het gingen ontkennen goot ik mijn gieter over hun hoofd. ‘We weten het,’ zei Taylor en stak haar schopje in de aarde. Ze stonden er maar wat ongemakkelijk rond te draaien. Het was best grappig hulpeloos ze erbij stonden. Ik kon het niet meer bedwingen en schoot in de lach. ‘Jullie zijn belachelijk schattig op dit moment. We vinden het helemaal niet erg dat jullie het verzwegen hebben! Doe nou eens normaal joh! We kijken nog steeds op dezelfde manier naar jullie hoor!’ Taylor lachte met me mee toen ze elkaar opgelucht aankeken. ‘We hadden het jullie eigenlijk zelf moeten vertellen’ zei Bill en keek ons verontschuldigend aan. ‘Ja dat had je inderdaad,’ Taylor liep naar hem toe en smeerde aarde op zijn wang. ‘Je mag ons best helpen hoor, voel je niet te goed om te werken’ grapte ik. Tom kwam op me afgelopen en gooide me over zijn schouder. ‘Zet me nu neer Tom Kaulitz of ik vertel heel de wereld wat voor arrogante zak je bent’ Hij lachte en liep op zijn dode gemak een rondje met me door de tuin. ‘Dan vertel ik dat we een stelletje zijn en dan kan jij binnenkort niet meer naar buiten door de paparazzi’ ‘Smeerlap’ Ik wreef mijn aarde handen schoon in zijn gezicht.

Reageer (3)

  • Zenith

    Wat glowingstar zegt o:
    pfoe, ik heb deze story echt gemist<3

    1 decennium geleden
  • Assje

    Eigelijk ben ik het eens met 'Glowingstar' :X
    Je verhaal is écht super goed geschreven en ik vind het super goed hoe je alles beschrijft, je verhaal is écht gewoonweg fantastisch! <3
    Ga je snel verder bitte? (;
    (H) (K)
    -xxx-

    1 decennium geleden
  • Glowingstar

    Een vraagje. Zou je de lettertyp wat groter willen zetten? Want ik zie alle lettertjes bewegen ofzo. :3 Omdat het klein is & als je het schuin schrijft zeg maar, dan lijkt het nóg kleiner en het is nogal irritant lezen.

    Als je het zelf niet wil moet je het niet doen hoor, maar gewoon.. Het is nogal hinderlijk voor mij, en misschien ook wel voor anderen. :3

    <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen