Foto bij The run away 1

Oké nu is het tijd om de andere in te doen. Ik ben nu best wel zenuwachtig. Best raar eigenlijk. Maar ik ben bang dat pap straks binnen komt en flipt. Alana mag het best weten want die kan haar mond wel houden. Ze hielp me zo vaak met dingen dus straks ook wel. Maar Diana die flipt meteen! Ik schrik als er op de deur word geklopt. 'Jennifer mag ik binnen komen?' hoor ik Alana van achter de deur. 'Ja kom maar binnen!' roep ik. Ze doet de badkamer deur open en op slot.
'Hé wat ben je aan het doen?' vraag ze blij en gaat naast me zitten. 'Gewoon je weet wel... dingen...' 'Je wilt weer de echt Jennifer zijn?' Ik knik en pak dan een piercing uit het bakje. 'Wacht die van mij heb ik hier ook ergens verstopt!' roept Alana en loopt naar een ander kastje. Ze haalt er een kistje uit en komt dan weer naar mij. 'Als jij je piercings ook weer in doet doe ik het ook' Ze glimlacht naar me en doet dan haar tong piercing in. 'Ik wist niet dat jij er ook eentje had!!' roep ik verbaasd. 'Heb jij er ook een?!' Ik knik en doe die van mij dan ook in. 'Weet je Jennifer ik was vroeger ook een skater maar dan op skates in plaats van een skateboard' Verbaasd kijk ik haar aan. Niet te geloven de nette Alana was ooit skater? 'Maar bij mij gebeurde het zelfde als met jou toen. Van mam moest ik veranderen maar ik wou het eigenlijk nooit' zegt ze. Ik knik en ga dan mijn make-up doen. Vannacht wil ik weg glippen naar Phoenix. Ik heb Mike al gebeld dus hij weet er van. Oké het is nu tien uur dus ik heb nog zo ongeveer twee uur. Pap is al weg volgens mij want ik hoorde net een auto weg rijden van de oprit. Dus die komt vast ergens in de middag terug. Ik pak mijn rugzak waar ik belangrijke spullen in doe. Zoals: geld, mobiel, sleutels, toilet spullen, make-up,legitimatie dingen en nog een paar dingen. Ook stop ik er een paar blikjes Red Bull, 2 pakjes kauwgom, snoep en koekjes in. Ja je weet maar nooit. Als ik de weg kwijt raak heb ik tenminste eten en drinken bij me. Ik loop naar mijn kast en haal mijn Thrasher hoodie, witte skinny jeans en mijn lage vans schoenen. Als ik het heb aan getrokken loop ik naar mijn bed en pak mijn laptop. Gelukkig past het in mijn rug tas.

De twee uur zijn eindelijk om en ik ga via mijn balkon naar buiten. Langzaam klim ik via de waterpijp naar beneden. Als ik op de grond sta ren ik zo hard als ik kan naar het hek toe. De schuifdeur gaat open en Diana roept 'Jennifer Black! Waar gaan wij heen?!' 'Ergens waar jullie me nooit meer zullen vinden!' roep ik hard en klim over het hek. Snel ren ik hard weg zo hard als ik kan richting Phoenix.

Reageer (1)

  • jma301295

    you go girl(Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen