Foto bij Don't know what to do

Ik zie dat Jaws verlekkerd naar me kijkt. De paal in zijn onderbroek is ook al goed te zien. Door de stoom van het warme water beslaat de douche helemaal. De badkamer zelf kan je nu niet goed meer zien. Alles is wazig. Jaws kijkt me goedkeurend aan en drukt dan zijn lippen op de mijne. Zijn rechter hand glijd over mijn rug naar mijn kont. Hij legt zijn hand erop en leunt met zijn linker hand tegen de muur. Ik bedenk me nu eigenlijk dat ik dit helemaal niet zo graag meer doe dan vroeger.
Ik duw Jaws een stukje naar achter en hij kijkt me meteen verbaasd aan.
'Ik dacht dat je dit wilde?!' vraagt hij. Ik schud met mijn hoofd. Hij duwt me tegen de muur en kust me weer. Dan haakt hij zijn vinger achter mijn string en trekt hem een stuk naar achter. Als hij hem los laat schiet het terug. 'Auw Jaws!' roep ik. Hij grijnst en doet het dan nog is. 'Jaws!' Opeens word er op de deur gebonkt. Dan word er aan gerammeld. Jaws kan het blijkbaar niks schelen. Hij haakt zijn vinger weer achter mijn bh en maakt hem los. Die gooit hij over de douche deur. De badkamer deur vliegt open en daarna de douche deur. Jaws wordt er ruw uitgetrokken. Meteen als ik een blonde kop zie hou ik snel mijn handen voor mijn borsten. 'Jennifer alles oké?' vraagt Riley bezorgd. Ik knik. Riley trekt zijn t-shirt uit en geeft het aan mij. Snel trek ik het aan. Gelukkig komt zijn zwart t-shirt net over mijn kont. Hij pakt mijn hand en samen lopen we hand in hand naar zijn kamer. Dan zet hij me op bed en gaat naast me zitten. 'Ik ben blij dat alles goed is. Ik wil niet dat je iets overkomt' Zijn stem is rustgevend. Zo'n vriendje wil ik nou. Ik weet niet of het nu wel een goed idee is om met je beste vriend te gaan. Maar we zullen wel zien hoe het loopt. Riley kijkt me diep in mijn ogen aan. Man wat is hij leuk. We komen steeds dichter bij elkaar tot onze neuzen elkaar raken. Dan doet hij iets onverwachts. Hij drukt zijn lippen op de mijne.

Samen met David sta ik te wachten tot mijn vader komt. David en ik hebben afgesproken dat hij het met mijn vader goed maakt. Pap komt aan rijden en stapt uit. Hij lacht heel blij naar mij en geeft dan een boze blik naar David. Dan begroet hij me en keurt dan naar David toe. Ze hebben samen een heel gesprek maar ik hoor niet waar over. Mijn hoofd zit nog bij gister avond. Riley die me kuste, bijna seks gehad met Jaws onder de douche. Gelukkig heeft hij wel sorry gezegd. Maar ik kan niet kiezen tussen hun. De lieve, schattige Riley, De stoere maar ook lieve David of de gekke gestoorde Jaws. Ik weet het niet meer hoor.

Voor wie moet ze gaan?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen