Foto bij Making them crazy

Ik had er nog eentje klaar liggen dus hier is ie:)!

Jennifer POV
'Maar Jennifer zo'n mooi meisje als jij heeft vast wel een knappe vriend?' vraagt Ryan flirterig. 'Nee dat niet' Hij knikt bedenkelijk en slaat dan een arm om me heen. 'Door die hakken ben je bijna net zo groot als ik ben' 'Vind je het dan niet leuk?' vraag ik grijnzend. 'Jawel alleen ben het niet gewend' Allebei lachen we en gaan dan naar de rest. Ryan heeft nog steeds zijn arm om me heen. Riley, David en Jaws zien het en kijken hem meteen boos aan. Yes dit gaat goed. Ik vind het gewoon leuk om ze helemaal gek te maken. Wacht dit kan ook uitleiden tot vanavond met iemand in bed 'slapen'. Oké voor één keer maakt niet uit. Ryan geeft me een kus op mijn wang en skate dan weer verder. De andere gaan ook skaten en ik en Tony blijven achter. 'En hoe gaat het met het plan?' vraagt hij. 'Gaat wel goed nu dat Ryan er ook is maakt het ze nog gekker' 'Dat is juist goed als je met hem flirt maar het kan ook uitleiden tot met iemand in bed 'slapen'' zegt Tony. 'Maar voor één keertje is het toch niet erg?' vraag ik onschuldig. 'Oké voor één keertje niet. Maar dan ook niet meer!' zegt hij streng.

David POV
Man die meid maakt me helemaal gek. Hoe ze er uit zo lekker. Ik heb haar nog nooit zo gezien, eigenlijk wil ik nu met haar in bed kruipen. Maar Jaws heeft ook al zoiets gezegd maar gelukkig is Riley daar te bang voor. Ze is veranderd dus ik weet niet of ze dit nog wil. Ik wil zo graag gewoon het liefste meteen als we terug komen dan trek ik haar mee naar de douche en dan doen we het daar wel. Tony draait de oprit op en we stappen uit. Net als ik Jennifer mee wil trekken is Jaws me al voor. Hij loopt met haar naar binnen en schiet als een speer naar boven. O nee! Nu gaat hij het met haar doen. Dat moet ik tegen houden. Als een gek ren ik naar boven Riley' s kamer binnen. Net als ik de badkamer deur wil open doen word hij op slot gedaan. Nee! Te laat!

Jaws POV
Samen met Jennifer sta ik in de badkamer. Ze ziet er zo lekker uit maar wat zit eronder. 'Jennifer wil je dit met me doen of niet?' vraag ik grijnzend. Ze zegt grijnzend 'Ja kom maar' Gelukkig ze wil het doen! Ze trekt haar jasje uit, schopt haar hakken uit en trekt dan haar shirtje uit. 'Nu is het jouw beurt!' grijnst ze. Ik trek snel mijn schoenen en shirt uit. Ze loopt naar de douche en draait hem aan. Ik loop naar haar toe en duw haar tegen de muur en trek haar broek uit. Dan schop ik de mijne uit en ik duw haar onder de douche. Nu zie ik pas dat ze een witte string aan heeft. Hij komt wel goed uit met haar licht bruine huid. Haar bh komt ook goed uit. O wacht eens even het schijnt door! Dit is de beste dag van mijn leven.

Wat willen jullie dat er gaat gebeuren?

Reageer (1)

  • jma301295

    dat de deur opengaat:X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen