Foto bij Flirting time!

Uit mijn koffer haal ik ook nog een best strakke spijker skinny jeans en een wit topje. Als ik het aangetrokken heb doe ik make-up op en steek mijn haar op. Ik loop terug naar mijn koffer en haal er nog een jasje uit. Die trek ik aan en loop dan de badkamer uit. Jaws en Riley stoppen met ruziën en kijken me verlekkerd aan. 'Hé jongens is het goed als ik dit aan doe naar het skatepark of wat we ook gaan doen?' Ze knikken en kijk me met open mond aan. 'Zal ik dan mijn laarsjes met hakken aan doen of gewoon Vans schoenen?' zeg ik met een verleidelijke stem. 'Doe...Doe maar die...die laarsjes met hakken' kwijlt Riley zowat. Jaws knikt en ik loop terug naar mijn koffer. Ik pak de laarsjes en maak een overwinning-dansje. Yes ik vind dit zo leuk ze worden helemaal gek.
Als ik ze heb aangetrokken loop ik terug naar de jongens die me alweer aan staren. 'Oh mijn god! Je ziet er echt lekker uit!' roept David die er intussen ook al was. David is eigenlijk de enige die dit soort dingen durft te zeggen. 'Dankje schat' zeg ik en knipoog naar hem.

'Wauw Jennifer je ziet echt prachtig uit!' zegt Tony die bij de deur op ons te wachten staat. Het is wel grappig dat de vader van Riley me wil helpen met dit gedoe. En het was ook nog eens zijn idee om een string aan te doen. Aan de ene kant best creepy maar ook grappig. Hij zei ook dat het met een witte moest zijn. En dan ook nog een witte bh. Ze
schijnen wel een beetje door. Tony doet de deur open en we gaan naar zijn auto. We stappen in en rijden naar een indoor skatepark. Op weg daar heen zit David nogal klef met me te doen. Mijn rechter been heb ik over de zijne heen gedaan. Riley en Jaws kijken alweer jaloers en seinen dingen naar elkaar. Straks krijgen ze enorme ruzie dankzij mij. Dat wil ik ook weer niet maar het is nu niet even anders. Als we aankomen bij het skatepark stappen we uit en gaan dan naar binnen. Er zijn een al een paar skaters blijkbaar bekenden van hun. Ik kijk even of ze ik ze ken. Ja eentje ken ik er nou kennen dat niet maar ik heb hem een keer in een magazine gezien. De andere twee ken ik niet. Of toch wel? Oh mijn god dat is Ryan Sheckler! Wauw hij ziet er echt leuk uit! Blijkbaar ziet hij me ook en komt naar me toe. 'Jennifer ben jij dat?' zegt hij verbaasd. Ik knik en glimlach verleidelijk naar hem. Wacht eens even als ik nu met Ryan flirt dan worden ze alle drie helemaal gek. Als ik naar Jaws kijk zie ik dat hij... oww gadver een paal in zijn broek heeft. Iell! Riley ook al. Dit is zo nasty. David kijkt naar me en ik knipoog terug. Hij begint te blozen en draait gauw de andere kant op. Ja, laat het maar groeien die paal.

Reageer (1)

  • jma301295

    beetje gemeen, maar zeer vermakelijk:X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen