Ik zit in mijn kamer op mijn laptop wat te zeveren tegen mijn vrienden op msn. Niets boeiend ofzo^^. Tis zaterdag, maandag geen school want dan begint de herfstvakantie. Eindelijk, vakantie. Niet dat ik anders meer naar school ga, maar het blijft leuk. Na een tijd heb ik honger en ga naar beneden om wat chips te pakken. Ik ga de trap af en mijn kutzus staat opeens voor me. 'Wat moet je?' vraag ik bot. 'Mama en papa zijn weg dus jij moet op mij passen' zegt ze. 'Ach' ik duw haar opzij en ga naar de keuken. Ik neem een pak chips uit de kast en ga snel terug naar boven op mijn laptop zitten.

[Katrien pov]
Wat Nina heeft gedaan vergeef ik haar nooit! Ik heb die meid nooit gemogen! Die Bitch! Ik heb haar gezegd dat ik wraak zal nemen, dus dat zal ik zeker doen. Ik heb me veel vrienden afgesproken bij mijn huis om 19.30 uur. Het i nu 19.15. Nog een kwartier en dan gebeurd het. Mijn wraak zal zoet zijn Nina, wees daar maar zeker van!
[19.45]
Iedereen is er en we zitten boven op mijn kamer in kleermakers zit in een kring. Lona spreekt een rare en lange vloek. Ik was best bang, maar ik hoop dat het gelukt is! Nina, ocharme de meid als ze morge wakker word als iemand helemaal anders. Ze verdient het!

Reageer (1)

  • TOMshit

    OOh ikke, weten willen wat ... :D
    Suuperr
    Luvjouu

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen