Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • LouiseLoveTH

    super ^^ snel verder :3

    1 decennium geleden
  • StarXKaulitz

    Awesome:D:D

    1 decennium geleden
  • ZeroGravity

    Aersome deary... Dat je naar Vero gaat. En dat je natuurlijk dit stukje voor ons hebt geschreven. Want ik vond Simone zo lief met dat geen mevrouw en u gebeuren, en ik ben echt nieuwsgierig naar wat Bill had moeten vragen. En ik hoop niet dat het iets engs, verkeerds is dat hun relatie kapot maakt. Want dan maak ik mijn toetsenbord kapot. Ohnee. Dan kan ik niet meer typen, wat niet zo heel slim is want ik ga maar eventjes aan ST typen.
    En ik wens je heeeel veel plezier bij Veronique, want, ik vind het echt geweldig weet je, hoe jullie elkaar zeg maar via internet hebben ontmoet en hoe jullie nu BFF zijn. Dat is zooo sweet yaknow. Dus, veel plezier, ook al zie je deze reactie waarschijnlijk morgen pas, aber gut. Dat ga je vast wel overleven. :'D
    En. Er was volgens mij nog iets dat ik wilde zeggen... Maar ik ben het vergeten. Dus, sorry. Maargoed. Ik ga er weer eventjes vandoor en wat typelen en zo.
    Lieb'dich <3

    1 decennium geleden
  • SilverAngel

    Ik will Bill zijn vragen weten.
    Geeft niet of je morgen wel of niet schrijft, wij kunnen wel een dagje wachten. ;)
    Please verder. (baby)

    1 decennium geleden
  • Istina

    Jajajaja, jij komt morgen naar mij toe! (baby)
    Oké, je hebt me nu echt heel nieuwsgierig gemaakt,
    en ik denk dat veel lezers het met me eens zullen zijn. Snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen