Foto bij OO3

Whaaaa, mn eerste abbo!!! :D
Enjoy (flower)
ps, de foto hierboven is Mark
pps, de nieuwe clip van BOTDF is AWESOME<33

De volgende ochtend word ik wakker van een luide knal, en een zachte, gemompelde ''Auw!'' Ik stap grinnikend mijn bed uit en steek mijn hoofd om de hoek, waar ik Mark heel droog zie zitten tussen allerlei planken, wat ooit zijn bed voor heeft moeten stellen. Hij kijkt verdwaasd om zich heen, wat ervoor zorgt dat ik mn buik vast moet houden om niet om te vallen van het lachen. Uiteindelijk beland ik naast hem op de grond en grinniken we beiden nog wat na, als onze moeder komt melden dat we toch echt naar school moeten omdat we anders weer eens te laat komen en we dat dit jaar gelukkig nog niet hadden gedaan (Mark 26 keer en ik 23 keer om precies te zijn (A)) Als ze de overblijfselen van zijn bed ziet, begint ze te roepen. ''Mark Jason Alex Stanley, heb je nou alweer je bed gesloopt?!!!!! Dit is nou al je derde bed in 2 jaar, hoe krijg je het voor elkaar?! Dit keer mag je hem zelf betalen hoor!'' en ze beent weg. ''Zo, die is ook weer weg'' zegt hij droog en begint de planken bij elkaar te rapen. Als hij klaar is kleden we ons dan toch maar aan en gaan we naar beneden. ''Goeiemorgen'' zeggen we tegelijk en mijn vader schiet in de lach. Ik kijk hem onbegrijpend aan en stop een droge boterham in mijn mond om vervolgens mijn sleutels te pakken en als een gek naar school te racen.
Eenmaal op school aangekomen word ik meteen de school in gesleurd door Mylene, die mijn jas uittrekt en hem op een stapel gooit en ze trekt me mee naar het lokaal waar we het eerste uur les hebben. Als ik het lokaal instap snap ik waarom ze mij mee heeft gesleurd, we hebben het eerste uur les van meneer Torres! :D Hij heeft vandaag een groene kniebroek aan met een tijgerprintje en een zwart shirt met zwart/blauwe sneakers eronder. Als hij opkijkt zie ik een lach op zijn gezicht verschijnen en hij komt naar me toe. ''Kunnen we vanmiddag na schooltijd even praten?'' Ik knik. Al gauw komen Katy en haar clubje binnen en ze grijzen gemeen als ze meneer Torres bij mij zien staan. Gelukkig ziet Dahvie het ook en hij loopt naar Katy toe en fluistert iets in haar oor, waarna haar ogen groot worden en ze knikt snel. Hij komt weer naar mij toe en ik kijk hem vragend aan. Hij lacht en zegt dat als zij er wat over zegt, dat hij dan haar ouders vertelt over het feit dat ze met een leraar heeft geslapen voor een beter cijfer. Ook vroeg hij of hij mijn telefoonnummer mocht omdat ik bij hem ingedeeld schijn te zijn voor Parijs, dus die heb ik hem gegeven. Ik heb echt zin in Parijs! :D als de bel gaat pak ik mijn spullen op en doe ze in mijn tas. Na nog 2 lessen te hebben gehad kan ik alweer naar huis, vandaag was een lekker kort dagje(:
Als ik thuis kom, loop in direct door naar boven en gooi mijn tas in de hoek en ga achter mijn laptop zitten. Ik schrik als ik ineens mijn telefoon voel trillen, wat betekent dat ik een sms heb.

Reageer (4)

  • VampireFairy

    Pleas verder! Ik wacht al zo maand!

    1 decennium geleden
  • VampireFairy

    Ga verder! Pleas? *Smeekt op knieeën*

    1 decennium geleden
  • VampireFairy

    Mhh, ik ben niet zo groote Botdf fan dus ik weet niet welke clip je bedoeld... Is er al weer een nieuwe song? En Mark is echt zo hot! Gauw verder!

    1 decennium geleden
  • McInsane

    awesome
    de nieuwe clip is idd leuk!
    -xo-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen